3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA SITUACIJA POPRAVITI za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 21. decembra

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA SITUACIJA POPRAVITI za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 21. decembra

20 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada imamo Mjesec u Blizancima, imamo mogućnost da napravimo pravi izbor i pravi potez.

Ovaj nam tranzit pomaže da izbrusimo ono što želimo, posebno u ljubavi i romantici. Mjesec u Blizancima nam daje dovoljan uvid u ljude koji osvajaju naša srca, a tijekom tog tranzita možemo unijeti pozitivnost u svoj pogled na ljubav.

Većina ljudi želi ljubav u svom životu. To je nešto u što trebamo vjerovati kroz cijeli život. Ovo je također postavka za neuspjeh, a mi također možemo iskusiti dosta toga.

Ali tijekom Mjeseca u Blizancima, imamo priliku uspjeti u ljubavi, uglavnom zato što vidimo čistinu ispred nas. Prvi put nakon dugo vremena ne osjećamo se cinično; osjećamo se otvorenim, spremnim.

Za to vrijeme ljubavna sreća se poboljšava i manifestira se kao ljubaznosti i dobre vijesti. Očekujte darove, ali i najočitiju gestu zavođenja. Postoji netko tko vas želi, a oni će vam dati do znanja da je sve o vama.

 

3 horoskopska znaka čija će se ljubavna situacija popraviti za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 21. decembra:

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sreća u ljubavi tebi liči na laskanje i komplimente, Djevice, i s tim si u redu. Vi zapravo ne tražite neku vrstu intenzivnog romantičnog života. Zapravo, vjerojatno već imate tako nešto zaključano, samo je postalo prilično neuzbudljivo; nazvat ćete to ljubavlju i romantikom, ali to je više kao partnerstvo i rutina.

To je ipak u redu, jer niste ograničeni na ljubav samo prema jednoj osobi; i iako niste od onih koji nužno ‘varaju’, vi ste netko tko voli flertovati. I zašto? Zato što se osjećate dobro; čini da se osjećaš živim. Mjesec u Blizancima omogućuje vam da flertujete cijelu noć. Osjećat će se kao ljubav, iako nije ‘ozbiljna’. dovoljno je dobro. Ovakva mala uzbuđenja čine vam dan i noć.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2