LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Jedan znak će se boriti između SRCA i RAZUMA, a OVAJ će biti sretniji nego ikad…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Jedan znak će se boriti između SRCA i RAZUMA, a OVAJ će biti sretniji nego ikad…

20 prosinca, 2021 0 By Admin 2

OVAN

Bojite se novog razočaranja i zato se bojite nove veze. Danas će vam biti teško jer ćete morati odlučiti želite li se ponovno upuštati u ljubavnu vezu. Za vas je ljubav do sada bila bol, ali ljubavi morate pružiti priliku jer ne znate da li je to ona prava ljubav, za cijeli život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nervoza koja je trenutno u vama neće vam pomoći u rješavanju problema sa partnerom. Bolje je da to ostavite za neku drugu priliku kada budete opušteni i rasterećeni. Inzistiranje na brzom rješavanju problema moglo bi vam stvoriti nove i veće probleme od onih koje sada imate.

 

 

BLIZANCI

Malo usporite i dajte partneru da se opusti. Vaša energija je prevelika, a vaš partner to ne može pratiti. Morate dati malo predaha i sebi i partneru, vrijeme će pokazati da je to najbolji način da zadržite vašu ljubav pored sebe.

 

 

RAK

Vaš jad i vaša tuga zbog izgubljene ljubavi je na vrhuncu. Nikako ne dozvolite drugima da vide u kakvom ste stanju već skupite snage i oduprite se tome. Kada ste tako ranjivi, mnogi će pokušati iskoristiti sve što je moguće od vas i natjerati vas u još veću depresiju.

 

 

LAV

Danas ćete doživjeti neugodno iznenađenje od osobe sa kojom ste planirali ostvariti ljubavnu vezu. Sve je išlo u smjeru da ćete tu vezu i ostvariti, ali postupci te osobe će vas jako razočarati. Dobro razmislite da li želite takvu osobu pored sebe.

 

 

DJEVICA

Bivša ljubav će danas ponovno pokušati uči u vaš život. Neće to biti zbog ljubavi nego zbog toga što uz vas osjeća sigurnost. Ispunjavali ste sve hirove te osobe, a zauzvrat ste dobivali jako malo. Nemojte nasjedati na srcedrapajuće priče i završite tu vezu jednom za svagda.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2