3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU LJUBAV za vrijeme Merkurovog Sekstila Jupitera od 18. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU LJUBAV za vrijeme Merkurovog Sekstila Jupitera od 18. decembra 2021.

17 prosinca, 2021 0 By Admin

Ako nam išta daje Merkurov sekstilni Jupiter, to je sposobnost da ustanemo i krenemo. Merkur upravlja putovanjima, a Jupiter čini da se san o putovanju pretvori u stvarnost. A ponekad, bježanje je upravo ono što trebamo učiniti. Putovanja donose avanturu, novost, promjenu, uzbuđenje, a za neke… pravu ljubav.

Možda ne tražite ljubav, ali to ne znači da je nećete pronaći. Dapače, Merkur sekstilni Jupiter dovest će vas u situacije u kojima gotovo ne možete izbjeći stavljanje na liniju vatre; možda ne tražite ljubav, ali ljubav možda traži baš vas, i o tome je vraški uzbudljivo razmišljati.

Merkurov sekstilni Jupiter također ima sposobnost da odredi vrijeme za stvari. Dakle, nemojte se iznenaditi ako vas okolnosti dovedu na pravo mjesto u pravo vrijeme, gdje vam se niotkuda može pokazati prava OSOBA. I prije nego što shvatite — to je ljubav na prvi pogled. Prava ljubav čeka određene znakove Zodijaka koji se otvaraju utjecaju Merkura, sekstilnog Jupitera.

3 horoskopska znaka koji će pronaći pravu ljubav za vrijeme Merkurovog Sekstila Jupitera od 18. decembra 2021.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Željeli biste imati vremena da se povučete i jednostavno se bavite svojim stvarima, Blizanci. Vjerojatno ćete planirati bijeg da budete sami i samo razmislite o stvarima. Već dugo vam je trebao hladan odmor. A ako sve ide po planu, imat ćete lijep, dug dio vremena da budete sami, sretni i duboko uključeni u neki gadget-y projekt tvoje.

Nadogradimo to iskustvo naletom sekstilne energije Jupitera Merkura i vidimo što će se dogoditi… Čini se da će vas vaš mali izlet daleko od kuće dovesti u središte nečije pažnje, a ta osoba izgleda jako dobro za Vi, zapravo, možete čak i odustati od svog dragocjenog gadgeta-y projekta i zbog te pažnje početi razmišljati o ljubavi i romantici. Bilo bi lijepo zaljubiti se, a čini se da vam to ide na ruku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2