3 horoskopska znaka čije SRCE VIŠE NEĆE BITI SLOMLJENO tijekom Sunčevog Kvadrata Neptuna od 19. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čije SRCE VIŠE NEĆE BITI SLOMLJENO tijekom Sunčevog Kvadrata Neptuna od 19. decembra 2021.

17 prosinca, 2021 0 By Admin

Sunčev kvadrat Neptun nam donosi dar otpuštanja. Možda će nas do ovog mjesta dovesti duga bitka, ali naša će pobjeda ovdje biti gorko-slatka.

Između svega u što smo povjerovali o sebi i svih laži koje smo prihvatili zbog kojih smo na kraju pomislili da nismo vrijedni dobrote, konačno smo na rubu istinskog otkrića. Ipak nismo tako loši .

Ono što ovaj tranzit donosi u nama je ideja da možda konačno zatvaramo poglavlje u našim životima. Ono protiv koje se teško borilo i koje je sa sobom donijelo mnogo tuge i slomljenog srca.

Za sve postoji vrijeme i mjesto, a to uključuje otpuštanje i ozdravljenje. A izlječenje je upravo ono što će nekoliko znakova činiti tijekom sljedećih nekoliko dana. Svaka čast!

Možda se ne želimo pustiti, jednostavno zato što ćemo se za ono što ćemo moći zadržati, ako ne za prošlost, ma koliko srceparajuća ona bila? Moramo prihvatiti nepoznato i pretpostaviti da nam se sprema nešto prekrasno. Vjerujte u proces.

3 horoskopska znaka čije srce više neće biti slomljeno tijekom Sunčevog Kvadrata Neptuna od 19. decembra 2021.:

Lav(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što vam se dogodilo u prošlosti u vezi s ljubavlju i slomom srca zaista je ostalo u vama. Osjećate se definiranim svojim slomljenim srcem, kao da nemate ništa veće ili bolje za ponuditi svijetu osim priča o svojoj boli i o tome kako, “I ja sam jednom voljela nekoga…” Sunčev kvadrat Neptun možda će vas učiniti da se osjećate malo više ranjiviji nego inače, kad shvatiš da to nije život.

Poklonio si toliko vremena i previše vremena za svetište svoje prošle ljubavi, a sve što ti daje ovaj sjaj je još više prašine. To je prošlost, Lave. Nećete na kraju dana dobiti nagradu koja pozdravlja vašu sposobnost da se uhvatite za prošlost. Stvarno je vrijeme da to pustiš, prijatelju. Neka Sunčev kvadrat Neptun donese ozdravljenje. Prihvati to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2