3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom mjeseca u Ovnu od 18. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom mjeseca u Ovnu od 18. decembra 2021.

16 prosinca, 2021 0 By Admin

Mjesec u Ovnu donosi nam nestrpljenje i frustraciju. Zahtijevat ćemo da stvari idu kako treba, a kada ne idu, što neće, mi ćemo izazivati ​​bijes.

I, kako je predviđeno, zaljubljeni ćemo, da tako kažem, bacati smeće.

To znači da ćemo se, ako smo jednom bili zaljubljeni, odljubiti. A s Mjesecom u Ovnu kao našim vodičem u sljedećih nekoliko dana, ne samo da ćemo se ‘zaljubiti’, već ćemo htjeti izbrisati prisutnost ovaj uskoro bivši iz naših života. Dakle, ne radi se samo o tome da se odljubimo, jer je to POMJEŠANO s dobrom, čvrstom odbojnošću prema osobi u koju smo nekada bili zaljubljeni.

Ne, ne budimo se samo pitajući se volimo li još uvijek tu osobu; budimo se znajući da je dosta i da je došlo vrijeme da kažemo “Bella Ciao”.

3 horoskopska znaka koji će se zaljubiti tijekom mjeseca u Ovnu od 18. decembra 2021.

Ovan(21. ožujka – 19. travnja)

Vi ste osoba koja, nakon što imate nešto na umu, ne može čekati da se to pretvori u nešto drugo. To znači da ako ste na rubu da se ZALJUBITE, ne samo da ćete to učiniti, već ćete se i osvetnički okrenuti protiv svog ljubavnika.

Stvar je u tome da jednostavno ne mariš za njihove osjećaje i nisi za to glumiti. Što je to veza koja nije vezana uz dubinu i ljubav?

To vam sigurno nije ništa, a to je ono što trenutno osjećate prema osobi s kojom ste povezani. Mjesec u Ovnu pali vatru ispod vaše zadnjice i rasplamsava vašu potrebu da s ovim završite.

Nestrpljenje je vaše srednje ime. A što se tiče imena osobe u koju ste se upravo zaljubili, ne možete se sjetiti. Da, tako je brz i nadmoćan. Ti radiš, Ovne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2