3 horoskopska znaka koji će IZGUBITI SVU VJERU U LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata Plutona od 18. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će IZGUBITI SVU VJERU U LJUBAV za vrijeme Mjesečevog kvadrata Plutona od 18. decembra 2021.

17 prosinca, 2021 0 By Admin

Narav, ćud. Pazite na svoje ponašanje tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona jer možete na kraju reći nešto što ne mislite, a zatim požaliti zbog toga do kraja života.

Ovo je jedan vraški zeznut tranzit, a neki od nas mogu se naći kako rezignirano dižemo ruke, jer smo izgubili svaku vjeru u ljubav koju smo nekada imali, a možda i općenito.

Teško je vrijeme i mnogi od nas će podleći tami svoje mašte.

Ako imate kompulzivne sklonosti, što znači, ako ste netko tko djeluje impulsivno i apsolutno morate raditi stvari na određeni način… Ovaj emocionalni odgovor visoke razine bit će pojačan tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona.

Ako imate tajnu, mogli biste je ‘slučajno’ otkriti. Ono što se ovdje događa je svojevrsno rasterećenje. Vrijeme je da pokažete svoje prave boje jer više nije zanimljivo živjeti lažnim životom, a to je ono što vjerujete da vam je ljubav dala: lažni identitet, lažnu vezu i varalicu ljubavnika.

Od danas ćete puno govoriti: “Nije me briga.” To je ona vrsta “Ne zanima me” koja potajno znači: “Stalo mi je do svega do srčanog udara, ali ću se pretvarati da me više ništa ne pogađa jer sam se izdigao iznad svega.” Mjesečev trg Pluton izaziva nevjericu i potrebu za bijegom od onoga što se može smatrati ‘lažnim’.

3 horoskopska znaka koji će izgubiti svu vjeru u ljubav za vrijeme Mjesečevog kvadrata Plutona od 18. decembra 2021.

 

Škorpion(23. listopada – 21. studenog)

Nije potrebno puno da pritisnete gumbe, a ono što ljudi ne shvaćaju o vama, Škorpion je da ako ste previše pritisnuti – odlazite. Ne ostaješ u blizini za kaznu, a dovoljno si mudar da vidiš lošu situaciju kad ti je pred licem.

Mjesečev trg Pluton je kao Škorpionov osobni iritant, i spreman je ukinuti vašu vjeru u ljubav, kao i mnoge druge stvari. Sve što želite je lijep, normalan odnos, što god za vas značilo ‘normalno’. Ipak, zaista ste došli na mjesto u svom ljubavnom životu gdje je ili sve ili ništa.

Prošli su dani kompromisa; umorni ste od toga da vas partner zavara i prevari. Čini se da uvijek imaju neku ispriku za ovo ili ono i više ne vidite smisao. Oni očito ne žele napredovati, dok je to sve što želite za sebe. Toliko toga možete podnijeti, a Mjesečev trg Pluton će vas gurnuti točno preko tog ruba.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2