LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

LJUBAVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

16 prosinca, 2021 0 By Admin 2

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Decembar: Zbog BOLNE PROŠLOSTI jedan zodijak ne može u novu vezu, jer NIKOME NE VJERUJE…

 

OVAN

Danas je dan kada ćete se uvjeriti da neće biti ništa od povratka bivše ljubavi u vaš život. Koliko god imali nadu da će se to dogoditi, ipak do toga neće doći. Morat ćete se pomiriti sa tom činjenicom i krenuti dalje u život tražeći neku novu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubomora će biti vaša današnja tema o kojoj ćete razmišljati cijeli dan. Bit ćete jako ljubomorni iako pravog razloga za tako nešto i nemate. Morat ćete srediti svoje osjećaje i realno sagledati situaciju inače vam slijedi svađa sa partnerom za koju ćete vi biti jedini krivac.

 

 

BLIZANCI

Vaš partner pokazuje veliku ljubav prema vama i sve ćini kao bi stekao vaše puno povjerenje. Međutim, vi stalno imate neke sumnje koje vas počinju previše opterečivati. Današnji postupak vašeg partnera konačno će vam pokazati da razloga za sumnju više ne trebate imati.

 

 

RAK

Ljubav je najljepša stvar na svijetu i vi to znate. Kada je ljubav u pitanju, nitko vam neće zamjeriti ako svoj ponos stavite u stranu zbog osobe koju volite. Ljubav je bitnija od svega, pa i od vašeg ponosa, prihvatite to.

 

 

LAV

Fokusirajte se na ljubav, na osobu koju imate pored sebe i koja vas voli. Ne razmišljajte o idealnoj ljubavi, jer takva ne postoji. Prihvatite ljubav koju imate da ne ostanete bez nje u potrazi za idealnim.

 

 

DJEVICA

Problem koji je nastao nedavno između vas i vašeg partnera, danas će biti riješen. Sve će dobro završiti na tako jednostavan i bezbolan način da ćete ostati u čudu. Bit će vam to pokazatelj kako u budućnosti rješavati probleme sa partnerom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2