3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme mjesečevog sekstila Urana od 15. decembra

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme mjesečevog sekstila Urana od 15. decembra

14 prosinca, 2021 0 By Admin

Mjesečev sekstil Uran će iznijeti vaše prioritete na površinu vašeg uma, jer ima dubok utjecaj na naše snove, meditacije, pa čak i u našem budnom stanju.

Ono što se događa tijekom ovog tranzita je da spoznajemo i priznajemo što želimo od života. Za to vrijeme postavljamo standarde i ne zadovoljavamo ništa manje od onoga što nas čini sretnima.

Budući da mnogi od nas traže nekoga koga bi mogli nazvati ‘srodnom dušom’. Čin stvarnog pronalaženja nekoga postaje mnogo mogućiji tijekom Mjesečevog sekstilnog Urana zbog ideje da su nam glave bistre.

Ovim tranzitom uštedimo si malo vremena, jer nam omogućuje da, da tako kažemo, pređemo na stvar.

I vjerovali ili ne, ovaj tranzit dobro funkcionira s društvenim medijima i tehnologijom, što znači da je ovo pravo vrijeme da pronađete srodnu dušu ONLINE.

Teško je pomisliti da je ovaj scenarij nekako ‘blagoslovljen’, a ipak, ako se srodna duša želi otkriti oko 15. prosinca, vjerojatno će se dogoditi online. Wow.

3 horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu dušu za vrijeme mjesečevog sekstila Urana od 15. decembra 2021.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Upravo ćete doživjeti taj fenomenalan fenomen ‘puštanja svega i primanja svega što vam treba’. Kakva čudna stvar da se dogodi, a opet se čini da kada smo autentično spremni odustati od svega. To je trenutak kada svemir odluči to izliti na vašu glavu, a mislim na ‘dobre stvari’.

Prestala si tražiti ljubav. Upravo ste došli na ono mjesto gdje prihvaćate ono što imate, a koliko god dosadno ili osrednje bilo, vaše je i to je to. Ljubav nije u vašoj kormilarnici, čini se, sve dok ovaj tranzit ne potrese cijelu scenu.

Mjesečev sekstil Uran će vam dati upravo ono što ste mislili da nikada nećete imati: srodnu dušu. Stoga, budite u potrazi za novom osobom u svom životu, možda ćete je slučajno vidjeti na internetu i ona će vas brzo privući. Smatrajte se pogođenim.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2