3 horoskopska znaka koji će NAUČITI KAKO VOLJETI SEBE tijekom četvrtine Mjeseca u Ribama, od 16. decembra

3 horoskopska znaka koji će NAUČITI KAKO VOLJETI SEBE tijekom četvrtine Mjeseca u Ribama, od 16. decembra

15 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada čujemo izraz ‘voli sebe’, pomislimo na jednu od dvije stvari: ili, “O, ne, to je još jedan od onih izraza samopomoći koji je namijenjen da se osjećam bolje o sebi” ili “ne nakon onoga što sam učinio, vidio i osjetio – ne, nikako ne mogu voljeti sebe. Ne, ne događa se.”

Kad volimo sebe, to nije zato što smo diplomirali u neko stanje super-okrutnosti, nego se radi o samopoštovanju i poštivanju vlastitog života onakvim kakav jest, takav kakav jest.

Mjesec, u bilo kojoj fazi, u bilo koje doba godine, ima tendenciju da dovede do samorefleksije. A upravo tijekom tog unutarnjeg pogleda možemo doslovno odlučiti voljeti sebe, čime jačamo svoje povjerenje u sve što radimo.

A kada volimo sebe, možemo istinski dati ljubav drugima. Od sada imamo mjesečevu fazu koja nam može pomoći da postignemo stanje samoljublja, a taj se tranzit zove Četvrt Mjeseca u Ribama.

Voljeti sebe znači liječiti sami sebe. Kada poštujemo sebe, ne djelujemo na autodestruktivne načine jer je život dragocjen, a mi smo dio života. Kad naučimo voljeti sebe, otvaramo vrata novoj i obećavajućoj budućnosti. Stvarno je, istina je.

3 horoskopska znaka koji će naučiti kako voljeti sebe tijekom četvrtine Mjeseca u Ribama, od 16. decembra 2021.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Voljeti sebe bila je bitka stoljeća i odlučni ste pobijediti. Budući da ste Blizanci, imate dvije strane – i mnogo puta jednostavno ne možete sebi oprostiti ono što vjerujete da je vaša ‘loša polovica’ učinila.

Da, naravno, vi ste se, kao i svi ostali na ovoj zemlji, pokazali manje nego savršeni, ali tu ideju niste uspjeli ostaviti po strani.

Četvrt Mjeseca u Ribama može biti vrlo vrijedan tranzit za vas, ako iskoristite njegovu energiju.

Ono što ovdje imate je prilika da sebe vidite u drugačijem svjetlu. Čini se da niste tako grozni kao što vjerujete da jeste, i otkrit ćete da mnogi ljudi žele da znate da ste uistinu dragi ‘kao što jeste’. Prihvatite svoju mračnu stranu kao dio sebe i znajte da vam je, na duge staze, suđeno da budete ovdje i da budete viđeni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2