3 horoskopska znaka zodijaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra

3 horoskopska znaka zodijaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra

13 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji se bivši vraćaju tijekom tranzita Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra 2021. U sebi će imati nadahnut bijes – netolerancija i emocionalno agresivno izražavanje, ovdje je.

Neke naše odluke bit će donesene u ime požude, a druge zbog ljubavi. Iskreno, ovaj tranzit je upravo vrsta događaja koji nas čini tako pretjerano intenzivnim da je jedino što ćemo poželjeti trčati kući tražiti sigurnost svojih kreveta.

Kako to funkcionira u smislu povratka bivšeg je točno na način na koji biste pomislili. Taj bivši je neurotičan i uplašen biti sam, pa tijekom ovog tranzita pronađu put natrag do vas.

Potaknuti smo iracionalnim strahovima tijekom Mjesečevog trga Marsa i tražit ćemo sigurnu luku. A ponekad to znači da ćemo je pronaći u ljudima za koje vjerujemo da su sigurni. A vi biste mogli biti jedan od onih ‘sigurnih’ ljudi u koje treba pobjeći .

Može doći kao kucanje na vrata ili zahtjev za prijateljstvo na društvenim mrežama. Možda vas šokira – ili se to može očekivati. Ali jedno je sigurno, ako u vašem životu postoji bivši, velika je šansa da će vam se ta osoba vratiti, ili barem pokušati vratiti, tijekom Mjesečevog trga Mars, počevši od 14. prosinca 2021.

3 horoskopska znaka zodijaka čiji se bivši vraća za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa počevši od 14. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Možete povući brzu tijekom Mjesečevog kvadrata Marsa, i to neće biti ljubazno, ali može biti donekle ispunjavajuće.

Ovaj tranzit čini da se osjećate privlačno. Želiš nekoga zadirkivati, ne iz bilo kojeg drugog razloga osim da dobiješ afirmaciju koju tražiš, drugim riječima, da ti netko kaže kako zgodno izgledaš.

Malo ćete se šepuriti za strancima na ulici i negdje na društvenim mrežama okačiti svoju sliku na kojoj se nalaziti. Ali to će primijetiti vaš bivši — baš kako je planirano!

Ovaj tvoj bivši ne može si pomoći kad vidi kako dobro sada izgledaš, a ovo ih je inspiriralo da posegnu.

Nikada te nisu prestali voljeti, a ti ih nemaš namjeru vratiti u svoju riječ ‘zauvijek’. Ali za sada ti se sviđa pažnja. Jako, jako Ovan od tebe.

 

Nastavak na idućoj stranici….

Stranice: 1 2