3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Venere sekstil Neptuna od 9. decembra

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Venere sekstil Neptuna od 9. decembra

8 prosinca, 2021 0 By Admin

Venera Sextile Neptun. Kao da ovaj tranzit ima sposobnost da nas opere.

Ovo je vrijeme za ljepotu, za ljubav prema ljepoti i posvećenost njenom stvaranju. Ovaj tranzit je simbol novih početaka i velikih snova o budućnosti.

U ovom tranzitu nema mjesta za nošenje mrtve težine, a za neke od nas ta ‘mrtva težina’ dolazi u obliku bivšeg.

Pomislili biste da bi preboljeti bivšeg bilo puno lakše nego što jest. Možda vaš bivši predstavlja vrijeme u vašem životu kada su stvari bile lakše, bogatije ili obećavajuće.

Ponekad, kada prekinemo vezu koja je u osnovi bila dobra, ali je imala svoje ozbiljne i neoprostive mane, završimo romantiziranjem te veze, kao da smo zaboravili zašto smo uopće izašli iz nje.

Nakon nekog vremena, međutim, shvaćamo da je ideja romantiziranja nečega što više ne postoji u našem životu čisto gubljenje vremena i energije.

Kao da živiš u prošlosti. Venera sextile Neptun pomaže nam da se preselimo u sadašnjost, gdje možemo rasti i postati najbolja verzija sebe, a ne duh koji drži samo sjećanja i ideje koje više ne postoje.

3 horoskopska znaka koji će konačno preboljeti  bivšeg tijekom Venere sekstil Neptuna od 9. decembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Već ste neko vrijeme preboljeli svog bivšeg, ili ste barem sami sebi rekli. Volite povremeno spominjati njihovo ime kako biste svojim prijateljima bili primjer; to je vaš način da podijelite svoje iskustvo.

Vaši prijatelji imaju tendenciju prevrtati očima kada uđete u svoju rutinu “moj bivši je najgora” jer ste toliko puta govorili o toj osobi da vam se čini više kao da ste ovisni o njima, umjesto da ste odbili i pušteni. A onda, naiđe tranzit Bika, ‘omiljeni’ obožavateljima, kao što je Venera sekstil Neptun, kako bi vam dao do znanja da se niste previše pomaknuli od raskida.

Ovo je nešto što vam se ne sviđa. Ne želite biti osoba koja smeće razgovara s vašim bivšim, ali se čini da se ne odmaknete od njih. Ovaj će tranzit uzdrmati vaš svijet i dati vam do znanja, bez sumnje, ovu osobu, ovog bivšeg, treba ih izvaditi, slično kao smeće.

 

Nastavak na idućoj stranici..

Stranice: 1 2