3 horoskopska znaka koji će se RAZOČARATI u LJUBAV kao nikad prije tijekom Marsovog trga Jupitera od 12. decembra

3 horoskopska znaka koji će se RAZOČARATI u LJUBAV kao nikad prije tijekom Marsovog trga Jupitera od 12. decembra

11 prosinca, 2021 0 By Admin

Mars trg Jupiter bi trebao biti poznat kao vrijeme “velikih očekivanja, velikog razočaranja” za tri horoskopska znaka koji to doživljavaju od 12. prosinca 2021. i mogu trajati dva tjedna.

Ne možemo ne sanjati veliko tijekom ovog tranzita da nas energija Jupitera svaki put dobije i želimo imati nadu. Želimo imati nešto čemu se možemo radovati, nešto što možemo nazvati svojim vlastitim… želimo ljubav. Želimo odnos. Želimo vezu.

Problem koji se pojavljuje na današnji dan je taj što zbog energije Marsa naše nade i snovi imaju tendenciju skrenuti u nemoguću zemlju, što znači da želimo više nego što možemo dobiti.

O kako je lako zaroniti u ljubav; sve je to obećanje i uzbuđenje, sigurnost i sigurnost. A onda, jednog dana počne izgledati kao nokti na podu kupaonice i poziv koji vam nikad nije stigao i želi vam sretnu godišnjicu.

Želite ono što želite i ne mislite da je nerazumno, a vjerojatno i nije, ali moramo uzeti u obzir tu činjenicu da su ljudska bića manjkava do srži.

Ono što može biti razumno očekivanje od nas možda neće biti dovoljno inspirativno za nas.

A to vrijedi i za osobu s kojom smo. Njihova verzija ljubavi mogla bi izgledati kao da ne rade ništa kako bi održali vezu.

To ne bi trebalo biti iznenađenje, jer ljudska bića rijetko rade ono što se od njih očekuje, posebno u ljubavi.

 

3 znaka zodijaka koji su razočarani u ljubavi tijekom Marsovog trga Jupitera od 12. prosinca 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Teško je razlučiti kada osjećate razočaranje u ljubavi, jer u osnovi živite svoj život razočarani u sve.

Marsov kvadrat Jupiter može vam potresti pamćenje; sta si htio od ove veze? Je li to bilo nešto za što ste se bili spremni boriti ili je to bilo nešto za što ste mislili da će ‘oni’ sami popraviti?

Evo u čemu je stvar… Nalazite se u točki u kojoj sve što možete vidjeti su promašaji vašeg partnera. Što je još gore, stalno ih ističete, kao da će ih to natjerati da se promijene.

Ovdje ne uzimate u obzir svoje vlastite mane, samo njihove. A kada vam iznesu ideju da biste i sami mogli koristiti neki posao, dopustite da vas taj Mars Square Jupiter naljuti.

Sada je sve u igri okrivljavanja. “Oni su krivi. Oni su u krivu. Učinili su lošu stvar.” Vaše razočaranje u ljubav isključivo je posljedica vaše nesposobnosti da sami sebi pronađete grešku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2