3 horoskopska znaka koji će se SUOČITI SA SVOJIM STRAHOVIMA OD LJUBAVI tijekom Sunca Sextile Saturn od 8. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se SUOČITI SA SVOJIM STRAHOVIMA OD LJUBAVI tijekom Sunca Sextile Saturn od 8. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji se suočavaju sa svojim strahovima o ljubavi tijekom Sunčevog sekstilnog Saturna počevši od 8. prosinca 2021., morat će početi s prošlošću.

Ako želimo doći do dna svega, kao u ‘saznati tko smo zapravo’, onda se moramo suočiti sa sobom u ogledalu. Moramo vidjeti ružno i lijepo, istinu o tome tko jesmo i laž o tome kakvim se pretvaramo.

I ako postoji nešto čemu smo svi skloni, kada je riječ o ljubavi i romantici, to je da lažemo sami sebe jer se ne možemo nositi s istinom.

Istina često boli, ali strah od suočavanja s njom nas drži na kratkoj uzici, vezane za prošlost.

Kada tražimo ljubav, svi smo skloni učiniti jednu stvar: postavljamo očekivanje onoga što mislimo da želimo. Obično je to ideal, što se u tom trenutku čini dobrim, ali može biti nemoguće da druga osoba živi.

Kada naš bračni drug ne ispuni naša očekivanja, povlačimo se u depresiju i razočaranje. Tražili smo previše; ne zato što nisu u stanju isporučiti, već zato što smo se bojali tražiti premalo.

Sunce Sextile Saturn je ključ samospoznaje, a u ovom slučaju, kada je ljubav u pitanju, za određene horoskopske znakove, to može biti trenutak stvaranja ili prekida u kojem shvaćamo da ne možemo donijeti ljubav ako njegujemo strah. Ako želimo dobar, zdrav ljubavni život, moramo pronaći realan put kojim možemo osloboditi svoje strahove.

3 horoskopska znaka koji će se suočiti sa svojim strahovima o ljubavi tijekom Sunca Sextile Saturn od 8. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Sun Sextile Saturn daje vam upravo ono što ste oduvijek željeli: otvoren i iskren pogled na sebe.

Ono što vidite veseli vas, jer ste učinili mnogo da se poboljšate. Znate da ovaj rad na sebi ne prestaje, međutim, možda niste uspjeli riješiti nešto važno: svoj ljubavni život.

Želite nekoga u svom životu (a možda ga sada imate), ali se niste uspjeli potpuno osloboditi pred njim; suzdržavate jer se bojite da ih uvrijedite, a prema vama, ako ih uvrijedite, oni bi vas mogli napustiti, a to je vaš najveći problem.

Sunčev sekstil Saturn donosi ideju o napuštenosti ispred i u središtu, a ovo je jedan od vaših najvećih strahova, Ovne. Neka vam ovaj tranzit pomogne da se osjećate sigurnije i sigurnije, jer istina je da ste u dobroj formi u ljubavnom odjelu. Nemojte se na svoj način.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2