3 horoskopskaznaka koji PREKIDAJU TOKSIČNE LJUBAVNE VEZE tijekom Marsovog sekstila Plutona od 7. decembra 2021.

3 horoskopskaznaka koji PREKIDAJU TOKSIČNE LJUBAVNE VEZE tijekom Marsovog sekstila Plutona od 7. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Ono što ovaj tranzit, Mars sekstil Pluton, donosi za određene znakove Zodijaka je snaga karaktera. To znači da stojimo iza onoga u što vjerujemo i djelujemo bez rezerve, jer potpuno vjerujemo kamo idemo.

Marsova energija ovdje djeluje vrlo dobro, a Pluton, iako donosi vrlo tamnu energiju, daje nam dovoljno široku viziju da vidimo sve strane medalje. Dakle, ako se spremamo odlučiti o nekom velikom potezu koji želimo napraviti, u ljubavi, naše odluke će biti donesene mudro.

Evo gdje dolazi sekstilni Pluton. Govorimo o tamnoj energiji, au ovom slučaju ta energija se odnosi na uklanjanje sebe iz toksičnog okruženja. Prihvatili smo da ovo nije za nas; to je loša scena i može nam samo iscrpiti sve dobro iznutra, osim ako se ne pomaknemo od nje.

7. prosinca, Marsov sekstil Pluton bit će na našem nebu, i to će utjecati na naše odluke o tome hoćemo li ostati u toksičnoj vezi ili otići. Za mnoge koji poznaju taj osjećaj zarobljenosti i straha, plime će se uskoro promijeniti. Sloboda zove.

3 zodijačka znaka koji prekidaju toksične veze tijekom Marsovog sekstila Plutona od 7. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Marsov sekstil Pluton ima moć da se osjećate dvije stvari: uplašeno i spremno. Ne sviđa vam se ono što se dogodilo unutar granica vaše ljubavne veze. Zapravo, to je toliko izmaklo kontroli da postaje način života. Ono što se od vas očekuje je da ostanete u blizini za svu toksičnost koju možete podnijeti.

Vaš se partner nema namjeru mijenjati i to vas ostavlja. Kao Ovan, možete živjeti samo sa strahom toliko dugo jer tu energiju pretvarate u akciju. A upravo će se to dogoditi kada odlučite da je vaš romantični život previše otrovan da bi ga se smatralo ljubavlju. To više nije ljubav, to je sada očekivanje i stres, i vrlo malo više. Ako je vaš partner zadovoljan gledati kako se sve raspada, onda ćete mu dopustiti, s distance.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2