3 horoskopska znaka čija se LJUBAVNA SITUACIJA MIJENJA tijekom Marsovog trga Jupitera od 6. do 20. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija se LJUBAVNA SITUACIJA MIJENJA tijekom Marsovog trga Jupitera od 6. do 20. decembra 2021.

6 prosinca, 2021 0 By Admin

Način na koji percipiramo ideju sreće definitivno je individualna percepcija.

Netko bi mogao vidjeti ‘sreću u ljubavi’ kao mogućnost vjenčanja s bogatom osobom. Drugi bi to mogao vidjeti kao savršen intimni život.

S druge strane, možda postoji netko tko vidi ‘sreću u ljubavi’ kao da se ne mora zamarati s partnerom. Dok bi drugi mogao spoznati tu vrstu sreće kao partnerstvo sa svojim najboljim prijateljem u vječno odanom stanju ljubavi, strasti i romantiku.

Mislimo da, svi želimo isto: ljubav… Ali ono što osoba želi od ljubavi može biti različito za svakog pojedinca. Sreća jedne osobe može biti nesreća druge osobe. Ljubav je ljubav, ali ne želimo je svi na isti način.

Tijekom Mars trga Jupitera, neki ljudi će uskoro imati sreće – na svoj način. To ne znači da će svi biti zaprošeni na ovaj datum. Sreća u ljubavi znači da za ove znakove zodijaka u nastavku dobiju ljubav koju traže na način koji im najviše odgovara.

 

3 zodijačka znaka čija se ljubavna sreća mijenja tijekom Marsovog trga Jupitera od 6. do 20. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ono što želite u ljubavi je afirmacija da ste JEDAN. To znači, želite znati da nema boljeg od vas i želite da ta informacija dolazi od osobe s kojom ste romantično povezani.

Dobra stvar za vas, jer Mars trg Jupiter je jedan od onih tranzita koji inspirira ljude da onima koje vole kažu koliko ih vole.

Vaša posebna osoba vas primjećuje, zapravo nikada niste bili izvan njihova radara. Ono što oni vole raditi je suzdržavati se od klanjanja jer smatraju da ste toliki egomanijak da očekujete klanjanje i obožavanje.

Pa, ako je malo zadovoljenja ega sve što vam treba s vremena na vrijeme, imate sreće, jer će Mars trg Jupiter potaknuti vašeg partnera da vam kaže koliko vas obožava.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2