3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 6. decembra 2021.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 6. decembra 2021.

4 prosinca, 2021 0 By Admin

6. prosinca 2021. Mjesec će proći kroz Jarca, a s njim će doći mnogo razmišljanja i obzira prema onima koje smo nekada voljeli i cijenili.

To nije ograničeno na naše osjećaje prema onima s kojima smo bili romantično povezani, a može se proširiti i na ljude u našim životima koji su također prošli.

Međutim, ovog dana, s Mjesecom u Jarcu, bit ćemo fokusirani isključivo na naše prošle ljubavi. To može značiti da ćemo se obratiti njima ili da će oni posegnuti za nama.

Postoji veza koja samo želi biti uspostavljena i dogodit će se tijekom ovog tranzita. Ovdje nema jamstva da će se ovaj bivši vratiti u naše živote… ali oni bi mogli pokušati.

Jarac je naš najpragmatičniji znak i on se općenito ne povezuje s ljubavlju ili romantikom, međutim, tijekom ovog tranzita potaknut će našu želju da budemo s osobom koja nam ima najviše smisla, a to bi mogao biti bivši.

Tako pragmatizam Jarca ulazi u svijet ljubavi i mogućeg ponovnog okupljanja.

3 znaka zodijaka čiji se bivši vraća za vrijeme Mjeseca u Jarcu od 6. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vi ste osoba koja voli govoriti strašne stvari o ljudima s kojima ste nekada bili u vezi, a ipak, vaša je velika tajna da OBOŽAVATE kada saznate da su pričali o vama. Oh, nikome ne dajete do znanja da ste uzbuđeni ovom idejom, ali se osjećate polaskano, željeno.

I sviđa ti se. Čak i ako ne podnosite osobu o kojoj govori, jako, jako volite kada pričaju o vama.

Mjesec u Jarcu možda će vas navesti da ovu osobu iz prošlosti smatrate osobom svoje potencijalne budućnosti. Ako mogu uzeti svoju igru ​​govora i ponovno je vratiti u vaš život, vi biste ih spremno prihvatili.

Naravno, to bi bila i vaša tajna, jer se ne bacate na njih, oh ne. Ali ipak…bilo bi vam ‘potajno’ vrtoglavo da znate da će se vaš bivši uskoro vratiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2