3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI SJAJAN tijekom Mjeseca u konjunkciji s Plutonom počevši od 4. decembra

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI SJAJAN tijekom Mjeseca u konjunkciji s Plutonom počevši od 4. decembra

3 prosinca, 2021 0 By Admin

Evo dana u kojem će se činiti da je sve pretjerano i da je previše za rješavanje. A za tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom konjunkcije Mjeseca s Plutonom 4. prosinca 2021., to najviše utječe na odnose.

Dakle, sa svime što se događa, kako predvidjeti da će se dogoditi nešto poput poboljšanja u našim ljubavnim životima?

Pa, funkcionira ovako: Mjesec u konjunkciji Pluton otvara naše umove i omogućuje nam da vidimo stvari vrlo jasno.

S ovom vrstom širenja uma možemo vidjeti što nije u redu s našim ljubavnim životom, a što s njim, a danas će se tri horoskopska znaka jako koncentrirati na ono što je ispravno.

Možda je to ono što je nedostajalo. Velika je vjerojatnost da su se ova tri znaka zodijaka previše usredotočila na ono što nije u redu s vašim partnerom i vašom vezom općenito.

Sva ta negativna energija je usmjerena na osobu koju navodno volite. I voliš ih, kao što oni vole tebe. Dakle, što astrologija otkriva o svom negativnom fokusu?

Mjesečeva konjunkcija Pluton briše taj fokus i stavlja ga na budućnost, što znači da više nemate mjesta u svom životu za višak i neželjenu negativnost.

Ono što vam donosi ovaj astrološki tranzit između Mjeseca i planeta transformacije i promjene je ideja ozdravljenja; želite izliječiti i popraviti svu nastalu štetu i dovoljno ste sretni da imate partnera koji je voljan to izdržati s vama. Doista poboljšanje!

 

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom Mjeseca u konjunkciji s Plutonom počevši od 4. decembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Možda ste trenutno u trenutku kada mislite da je sve što se dogodilo vašoj vezi možda na točki s koje nema povratka.

Ti voliš njega, i on voli tebe, i postalo je dosadno preko svake mjere. Na kraju ste svoje pameti, ali dogodilo se da se oboje možete koncentrirati samo na izlazak.

Do sada se rijetko razmišljalo o tome da ostanemo zajedno i prebrodimo teške stvari.

Mjesečeva konjunkcija Pluton, u astrologiji, može vam pomoći da uđete duboko, što znači da je vrijeme da otkrijete probleme tako što ćete im dati imena, a zatim raditi na tome da ih se riješite – zajedno.

Mjesec u konjunkciji Pluton nije savršen tranzit za ljubav, ali je najbolji tranzit za otklanjanje ozbiljnih problema u svrhu njihovog rješavanja.

Misli pozitivno i učini da se pozitivne stvari dogode. Možeš ti to, Leo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2