3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa u Strijelcu od 6. decembra:

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa u Strijelcu od 6. decembra:

5 prosinca, 2021 0 By Admin

Zapitajte se, osjećate li se danas sretnim? Jer bi vas možda čekao vrlo sretan prekid kada je vaš ljubavni život u pitanju.

Postoji mnogo načina na koji se ova sreća može odigrati. Ali jedno je sigurno, ovaj put ste izbjegli metak. Budite oprezni i žustri kako biste mogli sastaviti razloge zašto vam se ovaj put posrećilo.

Mjesec u konjunkciji Mars U Strijelcu je ono što donosi sreću. Jer je to super suosjećajan, ali super težak tranzit, koji također ima smisla u vašem svijetu, danas.

Dakle, gledamo na snagu i odlučnost dobrog, staromodnog tranzita Marsa, pomiješanu s optimizmom i nadom u smještaj u Strijelca.

Cijela stvar govori o ‘sreći u ljubavi’ i za određene znakove, to je upravo ono što vam treba.

Dakle, bez obzira na to tražite li nekoga koga ćete voljeti ili ste već uključeni, vaša ljubavna sreća uskoro će doći podebljano na vrhu, ostavljajući vam glatki završetak.

3 Znaka zodijaka čija se ljubavna situacija popravlja tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa u Strijelcu od 6. decembra:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Postoji velika šansa da ste jedan od onih ljudi koji nikad nisu bez značajne druge osobe… Adio onoga što to čini stvarnošću je zato što ne možete živjeti bez stalnog partnera.

Vi ste vrlo erotično biće, hej, to je sasvim prirodno,… Pa kada vam dođe ‘sreća’, zahvaljujući Mjesečevom spoju s Marsom u Strijelcu, to se pokazuje u obliku intimnosti i duboke fizičke povezanosti.

Vi radite tu energiju Marsa koliko god vrijedi, a vaš partner nema zamjerki kad vam se ovako dogodi. Ako ste imali na umu da povisite svoj intimni život.

Ovo je tjedan u kojem sve počinje. Iako ne vjerujete nužno da morate voljeti osobu s kojom ste u intimnoj vezi do kraja ovog tranzita, i intimnost i ljubav bit će vam jedno te isto. Zvuči romantično!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2