3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

3 horoskopska znaka koji će se VRATITI BIVŠEM PARTNERU tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Ako postoji jedna osobina koju nam donosi Mjesec Trigon Saturn, to je strpljenje. Tijekom ovog tranzita skloni smo razmišljati o stvarima. Nismo impulzivni ni u čemu, dapače, skloni smo se povući i procijeniti što je ispred nas, prije nego što ravno uronimo.

Ako smo s godinama stekli neku mudrost, ovo je vrijeme kada naše znanje dolazi da nam pomogne.

Mjesec Trigon Saturn nam također donosi zdrav razum – što nas može natjerati da preispitamo svoje živote, uključujući odluke donesene u prošlosti, posebno odluke koje smo donijeli u ljubavi, poput onih zbog kojih smo prekinuli s nekim koga smo nekada voljeli.

Drugim riječima, ovo je vrlo dobar trenutak da preispitamo treba li se taj poseban netko iz prošlosti vratiti u naše živote.

Povratak s bivšim nije nešto što bi bilo tko trebao učiniti osim ako to temeljito ne razmisli. Mjesečev trigon Saturn vam daje taj prostor, potpuno neutralno polje misli u kojem možete shvatiti je li to ispravna stvar ili ste potpuno neosnovani.

3 horoskopska znaka koji se vraćaju s bivšem tijekom Mjesečevog Trigona Saturna počevši od 01. decembra:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Prešao si dug put, Lave, i u ovom trenutku svog života osjećaš se iskusnim i zrelim. Napravili ste dovoljno pogrešaka da znate da se iz njih može mnogo naučiti, i uzeli ste te lekcije i djelovali po njima; osjećate da sada možete vjerovati vlastitim odlukama, a s Mjesečevim trigon Saturnom u vašim kartama, možda ćete razmišljati o nekome iz svoje prošlosti.

Ova osoba je bivša, iako je zapravo nikada niste preboljeli… a sigurno znate da ni ona vas nikada nisu preboljela.

Ono što bi na početku moglo započeti kao telefonski razgovor, moglo bi se vrlo dobro pretvoriti u druženje, znate ‘za stara vremena’. Jedna stvar vodi drugoj, i prije nego što to shvatite, s ovim bivšim kujete planove da se ‘vratite zajedno’. Tko zna, ovo bi zapravo mogao biti briljantan potez.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2