3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRIJE za vrijeme Mjeseca u Vagi od 1. decembra

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI KAO NIKAD PRIJE za vrijeme Mjeseca u Vagi od 1. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada je Mjesec u Vagi, mnoge stvari se čine mogućim, uključujući ljubav. Ovo je vrijeme kada se ljudi duboko, ludo zaljubljuju u onoga tko im zapne za oko.

Ovdje se ne radi o budućnosti, ili o pronalaženju partnera za stvaranje života; ovdje se radi o zaljubljivanju, točka.

Energija Vage nam omogućuje da uravnotežimo svoje emocije, a svi znamo da zaljubljivanje nema nikakve veze s ravnotežom. Zapravo, to je prilično kaos… Ali Mjesec u Vagi unosi čudan element u naše emocionalno stanje, sposobnost da kaos vidimo kao ravnotežu.

To znači da ćemo činiti lude, impulzivne poteze iz ljubavi prema drugome, cijelo vrijeme misleći da smo racionalni. Teško se zaljubiti nikada nije racionalno, ali je li nas briga? Ne.

Bilo da vam netko u koga ste se zaljubili konačno daje pažnju za koju ste molili, ili je to netko koga slučajno vidite prvi put, Mjesec u Vagi će mnoge od nas natjerati da se bacimo na sebe u zečju rupu ljubavi… Jer možemo. Jer život je zabavniji kada smo zaljubljeni. Jer preuzimanje rizika je ono što čini život vrijednim življenja.

3 znaka zodijaka koji će se jako zaljubiti za vrijeme Mjeseca u Vagi od 1. decembra:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Baš kad ste pomislili da se više nikada nećete zaljubiti — BOOM, dolazi Mjesec u Vagi s potpuno novim iznenađenjem: Uskoro ćete se zaljubiti, i mislim teško. Skloni ste misliti da ste iznad svega, na najbolji način. Ipak, samozaštita je osobina vrijedna divljenja, ali vi ste tu osobinu razvili u stil života, jednostavno se ne ‘spuštate’ na nešto glupo kao što je zaljubiti se.

Ali, kako to ide s tobom, Rak, voliš se baciti na stvari, a ako će to biti ‘zaljubljivanje’ onda bi mogao i preskočiti rub. Ne samo da nema ‘mreže’ za uhvatiti vaš pad, nećete je htjeti. Vaš osjećaj će se promijeniti tako radikalno da će vam se zavrtjeti u glavi; ne bojiš se zaljubiti, ne bojiš se sudara i opekotina koji dolaze s tim, i ne bojiš se živjeti. Ovo je tvoj život, Rak, mogao bi ići na zlato.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2