3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Chirona u Ovnu od 1. decembra

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Chirona u Ovnu od 1. decembra

30 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada kažu “Hvala svojim sretnim zvijezdama” vjerojatno misle na Hirona u Ovnu, vrlo strašan tranzit koji daje duboku mudrost i ispravno razmišljanje. Ovo je vrijeme kada to činimo službenim za svijet: konačno znam tko sam.

Kada znamo tko smo, znamo što nam treba u životu, a to također dolazi s vrlo jasnom spoznajom o tome što nam ne treba.

Mnogi od nas nose sa sobom prtljagu prošle romanse; zašto dovraga to već nismo preboljeli? Kada nam padne na pamet da ova prošla veza, ovaj proslavljeni bivši, nije ništa više od utega koji nas vuče dolje, konačno možemo otpustiti ovu mrtvu težinu.

Chiron u Ovnu je sve o liječenju, ali kako kažu, da biste ga izliječili, morate ga osjetiti, a to ćemo i raditi tijekom ovog tranzita 1. decembra.

Chiron predstavlja naše rane, naše mentalne i emocionalne ožiljke iz bitke, a kada ga Ovan napumpa, to je put do velikog ozdravljenja. Ožiljci i rane neka su prokleti! Sada smo spremni za dalje. Ne samo da ćemo preboljeti bivšeg, već ćemo također obrisati sve kako bismo mogli putovati dalje, u slobodi.

3 horoskopska znaka koji će preboljeti bivšeg tijekom Chirona u Ovnu od 1. decembra:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Dosta je bilo, i tako ćete protumačiti utjecaj Chirona u Ovnu.

Toliko ste spremni dati ovom svom bivšem, pogotovo s obzirom na to da vam oni više nisu ni blizu.

Pa ipak, dopuštate im da upravljaju vašim umom, bez prestanka, kao da imaju neku posebnu važnost u vašem životu.

Oni nemaju! Ponašali ste se kao da u ovoj vezi postoji nešto više, a opet, predugo ste prekinuti da bi se ovo smatralo nečim što će se ponovno spojiti. Neće se ponovno ujediniti.

Moraš pustiti da ova rana već zacijeli, Ovne. Iskoristite ovaj prijevoz kao rezervu i zauzmite stav! Pomirite se s idejom da ste vi jedina osoba kojoj je stalo do ove davno nestale veze. Kad to shvatiš, izvući ćeš se iz toga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2