FONTANA ŽELJA! Izaberi svoj sretan broj i SAZNAJ da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

FONTANA ŽELJA! Izaberi svoj sretan broj i SAZNAJ da li će se TVOJA ŽELJA OSTVARITI

28 studenoga, 2021 0 By Admin

BROJ 39.

Vi ste odavno prestajali vjerovati u sreću. Vas sreća nikada nije služila, a ako i je, kratko bi trajala. Vi se uzdate sami u sebe i u svoje dvije ruke i znate da se za sve morate izboriti sami. Vi samo želite neko bolje vrijeme, malo više zdravlja i da vas život posluži da možete sami ispuniti svoje želje i ciljeve.

A sreća, sreća nije za vas stvorena. Sreća je stvorena za one sretnike koji ju obično najmanje zasluže. Vi se ne bojite života. Što je suđeno, to će se i desiti. Hrabro koračate i riješavate sve prepreke koje se nađu pred vama, jer nemate drugog izbora.

Ali, uskoro će i vama doći bolji dani koji će vas život učiniti ljepšim i lakšim. U narednom periodu, uspjet ćete riješiti neke probleme koje do sada niste uspjeli, a to će vam biti od velikog značaja. Ipak će vam se osmjehnuti sreća, ako možemo to tako nazvati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda vam baš sreća ovaj put pomogne da riješite velike probleme, a osim toga, ni na ljubavnom planu vas sreća neće zaobići.

 

BROJ 42.

Vi zapravo, ako sagledamo cjelokupnu situaciju, niste nesretni u životu. Naravno da imate dane kada ste potpuno nesretni i kada vam ništa nema smisla i kada ne vidite izlaz u ničemu. Ali, vama za sreću je potrebno vrlo malo. Vi svaki dan i u svakom danu pronađete nešto zbog čega se osjećate sretno.

Svako novo jutro i svaki novi dan vama donese komadić sreće i ispuni vaše srce. Iako vam je teško, večinu vremena osmjeh krasi vaše lice. Vi ne dozvoljavate da vas tuga prevlada i preuzme. Vi ste jači od svega, borite se i uglavnom pobjeđujete.

Ako i izgubite bitku, ubrzo se kao feniks dižete i nastavljate svoj put. Život nagradi hrabre i jake. Ponekad se dugo na čeka na to, ali ipak nagrada dođe. I vas će život nagraditi za skromnost i strpljivost. Sreću će u vaš život unijeti osobe koje nisu već dugo u vašem životu.

Neke osobe će se vratiti koje vam jako nedostaju. Osim toga, čut ćete jednu divnu vijest. Neće se ticati direktno vas, nego nekoga iz vaše obitelji. Problemi će vas zaobilaziti, a one stare ćete uspješno riješiti. Možda ne sve, ali dio sigurno da.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2