3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA u LJUBAV za vrijeme Venere u Jarcu od 29. novembra!

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA u LJUBAV za vrijeme Venere u Jarcu od 29. novembra!

28 studenoga, 2021 0 By Admin

Svi smo imali te trenutke u kojima netko učini pravu stvar i pomislimo: “Ah, moja vjera u čovječanstvo je vraćena.”

Kao da nikada nismo željeli odustati ni od čega, a potreban je samo jedan dobar čin, jedna pristojna osoba koja će nas vratiti na brzinu, kada je riječ o nadi i očekivanjima za budućnost.

Za vrijeme Venere u Jarcu bit ćemo preplavljeni nadom. Ljubav će se odjednom ponovno činiti mogućom, kao da je neki intenzivan sloj zablude podignut i sada konačno možemo ponovno disati.

Venera u Jarcu inspirira pravu predanost. Bit će vjenčanja, prosidbi, svjedočanstava o odanosti ljubavi prema drugome. 29. studenog je dobar dan za vjerovanje u ljubav.

Ni ovo nije glup tranzit. Jarac uvodi u fino ugađano razmišljanje i analizu. Ovdje nitko ne juri naslijepo. A s Venerom u Jarcu govorimo o ljubavi i povjerenju.

Ovo su provjerene vode, i ovdje nitko ne želi slomljeno srce, ali možemo li opet vjerovati? Možemo li ponovno voljeti? Pogodi što? To je obećanje: možemo i voljet ćemo opet. Pozdrav Veneri u Jarcu!

Zodijački znakovi čija se vjera u ljubav vraća tijekom Venere u Jarcu od 29. studenog 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vi ste, kao i svi ostali na planeti Zemlji, prošli kroz nevolje kada je ljubav u pitanju. Uskočili ste ispunjeni svjetlošću i nadom, a iskočili ste osjećajući se umorno i iscrpljeno. To ljubavno svjetlo je izblijedjelo u tamno sivilo i skoro ste postali jedan od onih ljudi koji jednostavno više ne mogu vjerovati u ljubav.

Sve dok vas, naravno, ne ugrize bubica Venera u Jarcu, gdje se niotkuda sve opet čini mogućim. Wow! Mislili ste da ste na dobrom putu  gdje ništa u ljubavi nikad ne ‘stvarno’ funkcionira, a ipak ste tu, pratite novi utjecaj sve do vrha.

Opet vjeruješ u ljubav. Je li to zato što je netko nov u tvom životu? Evo zabavnog dijela – ta NOVA osoba u vašem životu ste VI – Novi Vi, Pravi Vjernik.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2