3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjesečevog trigona Urana od 29. novembra

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Mjesečevog trigona Urana od 29. novembra

28 studenoga, 2021 0 By Admin

Ono što mnogi horoskopski znakovi mogu doživjeti tijekom Mjesečevog trigona Urana je osjećaj vrhunskog samopouzdanja, kao da nas ništa na svijetu ne može srušiti.

Uzet ćemo taj osjećaj i koristiti ga u svim našim nastojanjima, a kada je ljubav u pitanju, ništa ne izaziva magnetizam kao samouvjerena osoba koja vjeruje vlastitim instinktima.

Ono što ovaj tranzit čini onim koji donosi sreću određenim horoskopskim znakovima u smislu ljubavi i romantike je to što se sve čini mogućim.

Nema lošeg raspoloženja koji bi stao na put, niti ima onih koji bi bacili ključ na posao.

Ovaj tranzit donosi nesmetanu plovidbu zajedno s samopouzdanjem i samopouzdanjem koji su potrebni za privlačenje najvrijednijeg partnera.

Bilo da ste slobodni ili u vezi, možda ćete vidjeti napredak u svom ljubavnom životu. Mjesec Trigon Uran uzima ono što je obično i čini to izvanrednim.

To znači da ćete moći vidjeti dobro u ljudima, a ako vidite dobro, to znači da ste dobri, a vaša vlastita dobrota je ono što će vam donijeti sreću u ljubavi, od 28.11.2021.

3 horoskopska znaka koji će biti najsretniji u ljubavi tijekom Mjesečevog trigona Urana od 29. studenog 2021.:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Imali ste dovoljno loše sreće u životu da znate bolje nego da se petljate s bilo kim.

Znate ‘pogrešno’ kad to vidite, ali to ima i jednu stranu: znate i ‘ispravno’ kada to vidite, a uz pomoć Mjesečevog trigona Urana bit ćete vrlo privlačni nekome tko je jako, jako pravo.

Možda biste to čak željeli smatrati srećom, jer ono što će se činiti kao da dolazi niotkuda je zapravo samo Mjesec Trigon Uran koji vam govori da je vrijeme da otvorite oči i primite svu dobrotu koja vam se nudi.

Ne dopustite da vam prošlost uništi sadašnje ili buduće prilike, zaljubljeni. Neka ljubav koju vidite ispred sebe ima priliku da procvjeta. Zapamti, ovih dana imaš sreće, Rak.

Ima smisla samo da uzmete tu sreću i napravite nešto od toga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2