3 horoskopska znaka koji će imati OČAJNU POTREBU DA BUDU VOLJENI za vrijeme Mjeseca u Djevici 27. – 30. novembra

3 horoskopska znaka koji će imati OČAJNU POTREBU DA BUDU VOLJENI za vrijeme Mjeseca u Djevici 27. – 30. novembra

26 studenoga, 2021 0 By Admin

S Mjesecom u Djevici, koji prolazi od 27. do 30. novembra, trebali bismo se osjećati osjetljivo, a možda čak i malo razdražljivo.

Mjesec u Djevici djeluje na naš osjećaj sebe. Možda osjećamo potrebu da branimo sebe, ili možemo osjećati potrebu za više od obrane.

Možda želimo da nam netko pomogne braniti. Drugim riječima, tijekom Mjeseca u Djevici osjećat ćemo očajničku potrebu da budemo voljeni.

A tko ipak ne želi biti voljen? Možda je kraj godine taj koji pritisne taj gumb.

Skloni smo se osjećati ranjiviji u ovo doba godine nego u bilo koje drugo vrijeme, a s Mjesecom u Djevici sigurno ćemo biti u najmanju ruku osjetljivi. Ranjiv, da, i za neke horoskopske znakove, na rubu potpune potrebe.

Koga od vas vani treba voljeti tijekom ovog tranzita? Određeni horoskopski znakovi će biti potpuno nepromijenjeni, dok će drugi postati poster osobe kojima je potrebna ljubav. Jeste li povezani s ovom vrstom emocionalne krhkosti?

3 horoskopska znaka koji će žudjeti da budu voljeni za vrijeme Mjeseca u Djevici 27. – 30. studenog 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Iako je teško misliti o bilo kojem Ovnu kao o ranjivom horoskopskom znaku, oni su, na kraju krajeva, ljudska bića, a život može postati prilično težak za ovaj horoskopski znak tijekom Mjeseca u Djevici.

Jedna od stvari koja vas stvarno uznemiruje je činjenica da ste ‘trebali’ biti jaki cijelo vrijeme, a kada osjetite napad ranjivosti, skloni ste se ljutiti na sebe jer ste ‘slabiji’ .

Ti si jedini koji misli da si slab, jer se većina ljudi ugleda na tebe.

Ali osjećaš se usamljeno, usamljeno, usamljeno u svom ludilu, da tako kažemo. Želite položiti svoj mač i štit, makar samo na jedan dan, samo da biste se mogli ušuljati u sebe i dobro, dugo plakati.

Sve što želiš je da te netko zagrli i kaže da će biti u redu. A Ovnovi, sasvim sigurno će biti OK.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2