3 horoskopska znaka koji će imati OČAJNU POTREBU DA BUDU VOLJENI za vrijeme Mjeseca u Djevici 27. – 30. novembra

3 horoskopska znaka koji će imati OČAJNU POTREBU DA BUDU VOLJENI za vrijeme Mjeseca u Djevici 27. – 30. novembra

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možda osjećate pritisak zbog toga što morate ispasti sretni i veseli tijekom ove blagdanske sezone. Ništa ne radi na vašim živcima više od toga da se pretvarate, a opet ste prilično dobri u tome.

Već neko vrijeme potiskujete neke mračne tajne, a ako postoji jedna stvar koju NE ŽELITE da ljudi znaju, to je da ste klimavi, depresivni, možda čak i antidruštveni, barem tijekom Mjeseca u Djevici.

Ne želite paradu u svoju čast, samo želite da jedna osoba prođe umjesto vas. Želite da vam netko sruši zidove i izvuče vas prije nego što se sruše oko vas.

Želite pomoć; želiš ljubav. Mjesec u Djevici ubrzava vašu želju da vas voli jedna posebna osoba, upravo ovog trenutka.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Ne treba vam puno da prošetate do siromašne strane grada, a tijekom Mjeseca u Djevici bit ćete čvrsto usađeni u sve što dolazi s tim, uključujući samosažaljenje i nekoliko plačljivih trenutaka. Ako pogledate oko sebe, otkrit ćete da ništa nije u redu – voljeni ste i poštovani.

Ali, ovaj tranzit zaobilazi ovu vrstu obrazloženja, i tu se osjećate kao da vam je potreban dobar zagrljaj više nego što trebate jesti. Ti samo želiš ljubav. Želite to od prijatelja, obitelji i želite djecu.

I vi ćete to dobiti, jer ste dobro voljeni u ovom životu, ali vaša glad za stalnom pažnjom otežat će vam razumijevanje da je u vašem svijetu sve u redu. Dobivate na svoj način – ljubav koju želite? Tamo je. Samo pustite to i prestanite se žaliti kako vas ‘nitko ne voli’. Jesu, sad šuti.

Stranice: 1 2