3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT doseći VRHUNAC SREĆE tijekom Mjeseca nasuprot Jupitera od 27. novembra

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT doseći VRHUNAC SREĆE tijekom Mjeseca nasuprot Jupitera od 27. novembra

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čija se sreća poboljša tijekom Mjeseca nasuprot Jupiteru počevši od 27. novembra2021.  Osjećat će se kao milijun dolara.

Kada kažemo da se nečija sreća u ljubavi može poboljšati tijekom određenog tranzita, to je zato što uključeni aspekti nebeskih tijela djeluju na našu psihu, ovdje dolje. A kada je u pitanju ‘sreća’, obično se radi o tome kako mi može ‘stvoriti’ sreću koja formira situaciju koja nam donosi ovu sreću.

Imamo Mjesec nasuprot Jupiteru koji će nam pokazati put do sreće, 27. studenog 2021. i to je nevjerojatno.

U ljubavi, ako smo prijemčivi i ostanemo otvoreni i voljni. Možemo se gurnuti u situaciju koja će nam pokazati koliko smo zapravo sretni. Mjesec nasuprot Jupiteru omogućuje nam da vidimo mogućnost i pozitivnost.

Ova dva moćna igrača doista znaju kako nas natjerati da se osjećamo sretnima. Ali na nama je kako ćemo tu sreću predstaviti.

Hoće li vaš znak biti jedan od sretnika čiji se ljubavni život popravlja tijekom Mjeseca nasuprot Jupiteru? Možda je ‘na vas red’, a ako jeste, više moći za vas!

3 znaka zodijaka čija se ljubavna sreća popravlja tijekom Mjeseca nasuprot Jupitera od 27. studenog 2021.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Čekali ste ovaj trenutak — vrijeme u vašem životu kada se konačno osjećate kao da je ‘sve u redu’ i da, zaljubljeni, možda nećete imati puno brige.

Vaša ‘sreća’ u ljubavi doći će u obliku priznanja onoga što već imate. Trenutno imate sreću, a imate i ljubav.

Ponekad ostaviš tu ljubav po strani i zaboraviš da je tu, zbog čega se, pak, osjećaš kao da ne činiš sve što možeš da ‘natjeraš da ova stvar funkcionira.’

Dakle, na vama je, Rak, koliko sreće želite. Postat će vam vrlo jasno da, za vrijeme Mjeseca nasuprot Jupiteru, imate sve što vam treba, upravo sada.

Ono što se od vas traži je da to primijetite, da se pokažete za ovu ljubav. Odgovorni ste za sreću koju dobijete. Pojavi se za to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2