JARAC – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – 2022. godina će vam biti puno bolja i uspješnija nego ova!

JARAC – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – 2022. godina će vam biti puno bolja i uspješnija nego ova!

25 studenoga, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Jarca. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Jarac

Vaš matični planet Saturn jedan je od najmoćnijih vanjskih planeta, Jarac. 2022. počinje skladnim spojem s prozračnim Vodenjakom. Sada je fokus na tome da budete dio grupe – kolektivnog svjetskog poretka. Sada je savršeno vrijeme za umrežavanje i povezivanje s drugima koji imaju drugačije vizije i mišljenja.

Saturn u Vodenjaku okuplja ljude, ali također može uzrokovati da pogledate svoje odnose (i profesionalne i osobne) i riješite se veza koje više ne služe svrsi. Ovo može biti prilično povučena energija, koja vam omogućuje da se rastanete s malo sentimentalnosti vezanog uz rastanak. Novi odnosi započeti tijekom ovog tranzita oslanjat će se na čvrste temelje prijateljstva i poštovanja i mogu, ali ne moraju, prerasti u romansu.

Kada se Saturn retrogradan dogodi između početka lipnja i kraja listopada, ovaj ciklus slobodnog razmišljanja daje vam priliku da usporite i uravnotežite energije u različitim dijelovima vašeg života. Ovo je sjajno vrijeme za više dnevnika, zakazivanje vremena s terapeutom ili meditaciju. Potiče se svaka aktivnost koja vam pomaže da saznate više o sebi i poboljšate svoj izgled.

Kao i svake godine, možete se radovati suncu koji će posjetiti vaš vrijedni znak krajem prosinca. Ako je prošlo neko vrijeme otkako ste se oslobodili, mjesec vašeg rođendana je sjajno vrijeme da zakažete malo odmora kako biste zaista proslavili svoj solarni povratak. Budući da pada otprilike u isto vrijeme kao i nekoliko velikih praznika, trebali biste moći uzeti malo odmora i iskoristiti ga da obnovite i napunite svoju energiju. Iskoristite i ovaj mjesec da proširite svoj društveni krug i pokažite ljudima da imate više od vašeg ozbiljnog predstavnika “sve radim, bez igre”!

 

Horoskop za parove Jarac

Budući da je vaš vladar Saturn tijekom cijele godine bio u partnerstvu s Vodenjakom koji je originalno razmišljao, ovo može biti sjajno vrijeme za jačanje vaše veze. Ovaj tranzit okuplja ljude kako bi dosegli izvan mogućnosti svakog pojedinca. A trebali biste vrlo dobro raditi kao tim ujedinjujući i spajajući svaki od svojih jedinstvenih talenata. Budući da ste svoju romansu najvjerojatnije započeli kao platonsko prijateljstvo, izgradili ste svoju vezu na vrlo čvrstim temeljima, koji vas mogu odvesti kroz sve teške, stresne trenutke s kojima se vaše partnerstvo susreće ove godine. Konjunkcija Venere i Saturna krajem ožujka mogla bi testirati vaš odnos emocionalnom ili fizičkom distancom. Ali zdrava veza će s druge strane ispasti jača nego što je bila prije.

Vaš znak nema reputaciju jednog od najromantičnijih u zodijaku. Ali kada volite Veneru s emocionalnim vodenim znakom Raka od sredine srpnja do sredine kolovoza, puno ste više njegujući, kućni i usredotočeni na odnose . Sada lakše dajete i prihvaćate naklonost, što poboljšava stvari i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Prepustite se svojim neizbježnim sentimentalnim raspoloženjima tijekom ovog tranzita tako što ćete zajedno gledati stare slike ili se prisjećati uspomena poput dana kada ste se prvi put sreli.

Asteroid Juno ključ je za čitanje uspjeha dugoročnih veza. A svojim mjestom u vašem ambicioznom znaku za cijeli siječanj, ovo je dobar pokazatelj da ćete cijeniti tradicionalne vrijednosti i naporno raditi na očuvanju strukture i stabilnosti vašeg odnosa. Juno stiže do osjetljivih Riba pred kraj travnja i ostaje tamo do kraja godine, obogaćujući romantičnu, brižnu stranu vašeg partnerstva. Ova kombinacija odlučnosti  osigurava da ćete svoju vezu staviti na vrh liste prioriteta za cijelu 2022.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2