3 horoskopska znaka koji će se PREDOMISLITI O PREKIDU VEZE tijekom Merkurovog trga Jupitera od 26. novembra

3 horoskopska znaka koji će se PREDOMISLITI O PREKIDU VEZE tijekom Merkurovog trga Jupitera od 26. novembra

25 studenoga, 2021 0 By Admin

Kad god imamo tranzit koji je ‘Kvadratni Jupiter’, imamo nešto što je učinjeno gigantskim, ekspanzivnim i širokim.

Dakle, kada se Jupiter tranzit poravna s planetima, osobine koje dolaze zajedno s tim planetom se povećavaju. U ovom slučaju, od 26. studenog 2021., imamo Merkur trg Jupiter. A ono što dobivamo od ovog utjecaja je brzo donošenje odluka i puno razmišljanja.

Ovo je vrijeme kada se ljudi kolebaju između želje da ostanu i želje da odu. A to bi moglo biti povezano s ljubavlju, poslom, životnom situacijom… To također može značiti žaljenje, loš izbor i nadu u drugu priliku. Iako, ovdje konkretno govorimo isključivo o ljubavi.

Ako očekujemo savršenstvo od ljudskih bića, zajamčeno ćemo biti razočarani.

No, to nas još uvijek ne sprječava da pomislimo da bismo možda ‘mi’ mogli imati savršenu ljubavnu vezu sa savršenom osobom u savršenoj situaciji. Tijekom Merkurovog kvadrata Jupitera, skloni smo se sjećati da savršeno ne postoji i da naši izbori to moraju uzeti u obzir.

Za mnoge od nas horoskopskih znakova moramo si postaviti važno pitanje: “Moram li stvarno prekinuti sa svojom osobom, je li to potrebno?”  “Ne, nije potrebno, stoga prestanite tražiti savršenstvo i samo se bavite životom!”

3 znaka zodijaka koji će se predomisliti o prekidu veze tijekom Merkurovog trga Jupitera od 26. novembra…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Merkurov trg Jupiter će vas pogoditi kao presuda koja se donosi u jedanaestom satu: baš na vrijeme. To ima veze s vašim ljubavnim životom i bez obzira na to hoćete li tu osobu zadržati u svom životu ili joj pokazati vrata.

Odlučit ćete ostati zajedno, shvaćajući da ste možda previše izbirljivi i nerealni.

Osjećate da zaslužujete najbolje, i to činite, ali svakodnevno pronalazite mane na svom partneru.

Možda bi bilo dobro vrijeme da preispitate svoju prosudbu koja ih poziva i jednostavno ih pustite? Volite misliti da možete jednostavno prekinuti kad god poželite jer vam to daje lažni osjećaj kontrole, ali istina je da želite i trebate ovu osobu u svom životu. Razmislite o dobrom koje oni donose i prestanite se usredotočiti na lako.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2