3 znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA jer nema stvarnu budućnost tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 25. novembra

3 znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA jer nema stvarnu budućnost tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 25. novembra

24 studenoga, 2021 0 By Admin

Karmički odnosi su oni koji dolaze u vaš život, pobuđuju ga, čine da se osjećate kao da postoji gotovo nemoguća veza između vas i nekog drugog.

Kada to snažno osjećate prema drugoj osobi, postoji velika šansa da ste je u drugom životu, dimenziji ili alternativnoj stvarnosti poznavali i imali posla s njom.

Ako se smijete ideji o alternativnim stvarnostima, to je u redu – i dalje vam ostaje onaj osjećaj da je ta osoba dio vas i da je taj dio morao negdje početi.

To je ono što čini da se osjećate ‘karmički’ kao da ste s tom osobom na neki način trebali biti, bez obzira koliko je vaš odnos s njom pozitivan ili negativan.

Saturn u kvadratu Urana ubrzava proces upoznavanja treba li ovaj karmički odnos ostati ili nestati.

Nakon što ga romantizirate do smrti, možda ćete završiti s osjećajem da ovaj karmički odnos nije sve što je napuknuto.

Ah živote, uvijek se šali s nama. Pa, vrijeme je za roll, a to znači da je vrijeme za okončanje karmičkih odnosa koji nemaju stvarnu budućnost.

 

3 znaka zodijaka čiji se karmički odnos završava tijekom Saturnovog kvadrata Urana od 25. novembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

U vašem životu postoji netko s kim si sve podijelio. Prošli ste kroz toliko dobrih i loših trenutaka s tom osobom da ste počeli razmišljati o njoj kao o dijelu sebe – što bi život bio bez te osobe? To bi bila tuđa priča, to je sigurno.

Ali Saturn u kvadratu Urana upravo će vam pokazati novu točku gledišta na ovu osobu. Jer ako postoji jedna stvar koju ste shvatili, to je da ta osoba više nije pozitivan igrač u vašem životu, zapravo, potpuno je štetna za vaše zdravlje i vaš rast.

Vrijeme je da zauzmete stav i pustite ovu osobu da ide svojim putem. Možda neće biti lako, ali ovaj dio vaše karme je sada gotov. Samo zato što ste jednom davno imali nekoliko dobrih trenutaka s nekim ne znači da ih trebate zadržati zauvijek. Pogotovo kada je ta osoba povukla izrazito negativne poteze što se vas tiče.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2