3 znaka zodijaka koji će se ODLJUBITI tijekom Neptuna Sekstile Plutona, počevši od 27. novembra!

3 znaka zodijaka koji će se ODLJUBITI tijekom Neptuna Sekstile Plutona, počevši od 27. novembra!

25 studenoga, 2021 0 By Admin

Ah, Neptun sekstil Pluton. Ovdje se mračna fantazija susreće s opsesijom; gdje su greške teške, a nagrade nepoznate, gdje tri horoskopska znaka koja se odljube kreću dalje, a sve se to događa 27.11.2021.

Jedna stvar na koju možemo računati tijekom Neptunovog sekstilnog Plutona 26. studenog 2021. je da će netko otići ili od stroge odgovornosti ili od dugoročne veze. Nije zabavno, ali se ni ne može izbjeći.

Ova promjena bit će suptilna. Još jedna stvar na koju ovaj tranzit voli utjecati je kako razmišljamo i kako dolazimo do zaključaka.

Željeli bismo misliti da su sporadične odluke dobro promišljene, a ipak su impulzivne i složene. Tijekom ovog tranzita doživjet ćemo promjenu srca; osjećalo se to sporadično ili ne, ovdje će biti posljedica.

Mnogi ljudi će se zaljubiti u osobu koja vjeruje drugačije. Može samo ‘kliknuti’ — niotkuda, netko bi mogao odlučiti da više nije zaljubljen.

Neptun sekstil Pluton potiče na djelovanje, a često se ta akcija odnosi na oslobođenje, pobunu i oslobađanje od veza koje vežu.

3 znaka zodijaka koji se odljube tijekom Neptuna Sekstile Plutona, počevši od 27. studenog 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Jedina stvar koja ovdje stvarno boli, kada dođete u utjecaj Neptunovog sekstila Plutona, jest da ste taj osjećaj doživjeli prije nego što ste se ODLJUBILI. Odljubljivanje donosi melankoliju i duboku tugu, i iako mrzite misliti da je to nešto što možete imati više od jednom u životu – evo vam, činite to opet.

Zaljubiti se u nekoga tko ovisi o tome da ste zaljubljeni u njega. Pa, jednostavno će se morati nositi s tim, zar ne? Ne možete čuvati tuđe osjećaje, niti ih možete ‘ispraviti’.

Ta osoba jednostavno više nije u vašoj ‘jurisdikciji’, a vi ste se odljubili od nje. Ne osjećaš se dobro zbog toga, ali neka bude tako. To je ono što jest, zar ne, Blizanci?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2