HOROSKOP za 2022. godinu za SVE znakove! Saznajte kome će donijeti najveće promjene i kakve!

HOROSKOP za 2022. godinu za SVE znakove! Saznajte kome će donijeti najveće promjene i kakve!

26 studenoga, 2021 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ova godina donosi pregled trenutne veze kako bi vam pomogla da odgovara više vašim potrebama. Dok ste u početku stjenoviti, bit ćete na mjestu da bolje govorite svoju istinu i ne osjećate se kao da vas vaš partner pokušava promijeniti.

Najveća prepreka je osigurati da i dalje ostanete vjerni sebi i ono što je dobro, neka vas ovo vodi naprijed.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete samo iznenaditi nekoliko ljudi ove godine kada počnete shvaćati koliko slobode imate u tome kako volite i kako ta veza može izgledati.

To omogućuje puno eksperimentiranja u godini koja je pred nama i isprobavanje novih stvari. Komunikacija će biti iznimno važna za to. Stoga samo nastavite govoriti kako se osjećate i neka druga osoba bude odgovorna za svoju stranu toga.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Pokušajte ostati u pozitivnom prostoru ove godine jer vam je dan dar da krenete naprijed na novom putu. Ali kako biste bili sigurni da će i dalje ostati svoji, također ćete morati učiniti stvari drugačije.

Pokušajte ne koristiti ništa što se dogodilo u prošlosti kao smjernicu kako ići naprijed. Stvari doista mogu biti drugačije ako im dopustite i ako ste vjerni sebi.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Velike promjene su pred vama u sljedećoj godini jer počet ćete otkrivati ​​ono što više nije u skladu i od vas se traži da svoje osjećaje stavite ispred drugih.

Iako je ovo zastrašujuće i vjerojatno ne dolazi prirodno, također je dio vas da prihvaćate ono što uistinu jeste. Ne pokušavajte zadržati mir i umjesto toga dopustite sebi da vjerujete da ono što osjećate da trebate zapravo možete primiti.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ova će godina biti idelna za ljubav jer ćete se moći na novi način posvetiti ljubavi i svom partneru.

Veliki dio toga je rad iscjeljivanja koji ste obavili prethodne godine i koji nastavljate u novoj godini koja se usredotočuje na to da možete vidjeti stvari onakve kakve jesu, a ne samo iz svoje perspektive.

Obavezno dajte riječi potvrde svom partneru o tome koliko vam znači njihovo prihvaćanje, to će biti daleko.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sljedećih dvanaest mjeseci govorit ćete svoju istinu na nov i hrabar način.

Iako vas strah od “što ako” često koči da kažete što uistinu želite i trebate, sada kada vam je to lakše, to znači da to možete prihvatiti.

Dok prolazite kroz situacije u vezi ove godine zadržite to povjerenje da ste vrijedni primiti ono što želite, a zatim budite spremni to primiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2