3 znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE i čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Jupiter Sekstile Plutona od 24. novembra

3 znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE i čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Jupiter Sekstile Plutona od 24. novembra

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Jupiterov sekstil Pluton je vrsta tranzita koja teško pogađa kada je u pitanju stvaranje vlastite sreće. Ono što bismo mogli nazvati ‘srećom’ je jednostavno pokazivanje truda s naše strane, a kada se uložimo u posao – dobivamo rezultate.

Jupiterov sekstil Pluton nam omogućuje da vidimo da smo odgovorni za ono što se događa u našim životima. Čak i do stvari kao što je kako se odnos može poboljšati kada se potrudimo da ga dovedemo do kraja.

Završetak — to je ovdje ključ. Jupiter sekstil Pluton govori o velikim snovima koji zapravo nekamo idu; ne sjede nam samo u glavama i vrte se uokolo bez cilja. Ako mi — ako ste VI u poziciji da iz situacije učinite nešto bolje, onda ćete to učiniti. Dovršit ćete radnju tako što ćete se potruditi da to učinite.

U ljubavi, ovo će izgledati i osjećati se kao ‘sreća’, ali to nije sreća, nego TI. Ovaj će tranzit donijeti samopouzdanje koje dolazi sa spoznajom da stvarate vlastiti svijet razmišljajući o njemu najbolje ili najgore. Jupiterov sekstil Pluton gura vas da sami stvorite sreću.

3 zodijačka znaka čija se sreća u ljubavi poboljšava tijekom sekstila Jupitera Plutona od 24. novembra 2021.:

Vaga(23. rujna – 22. listopada)

Ponekad se osjećate rastrgano – snažno osjećate dvije stvari; vaša privrženost nekome tko vas ruši I vaša potreba da pobjegnete od njih. Ono što vam treba je poticaj za donošenje te odluke, a to vam može doći ako se otvorite iscjeljujućoj energiji Jupiterovog sekstila Plutona.

Zapitajte se kakvu ste ulogu odigrali u stvaranju situacije u kojoj se trenutno nalazite, i ako postoji nešto što možete učiniti u vezi s tim, a ne samo više negodovanja? Ako zakopate dovoljno duboko, shvatit ćete da ovaj odnos nije vrijedan odbacivanja. Ali ako odlučite nastaviti s tim, morat ćete se pojačati i prestati ih kriviti što su sve uništili. Jupiterov sekstil Pluton će vam omogućiti da vidite da igrate važnu ulogu u vlastitoj sreći i da je možete preokrenuti ako samo POKUŠATE.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2