Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

 Horoskopski znakovi koji su sretniji kao slobodni u odnosu na znakove koji uvijek moraju biti u vezi

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Ako ste slobodni, vjerojatno se osjećate na jedan od dva načina: ili ste zadovoljni statusom svoje veze ili osjećate potrebu da budete s nekim.

Jeste li znali da astrologija može utjecati na vaše osjećaje o ljubavi i odnosima?

Neki horoskopski znakovi radije ostaju takvi jer vole svoju slobodu, dok se drugi horoskopski znakovi osjećaju potpunijima kada su u vezi.

No, zaronimo malo dublje u ovu ideju o tome da ste sami sretni ili da morate biti u vezi. To je više unutarnji problem nego vanjski problem.

Niste beznadni romantičar ako trebate biti u vezi, jednostavno niste sretni sami i to može biti problem. I biti presretan sam i ne dopustiti ljubav u svoj život također je problem.

Sretni slobodni horoskopski znakovi u odnosu na horoskopske znakove koji uvijek moraju biti u vezi. Astro analiza za svih 12 znakova…

Horoskopski znakovi koji su sretni kad su slobodni:

Škorpion (23. listopada-21. studenog)

Škorpioni vole biti s nekim u kome mogu vidjeti sebe, ali ako to nije slučaj, radije bi bili sami. Škorpion voli zaroniti u vlastiti um posebno kada im se netko sviđa. Vole pokušavati otkriti svoju značajnu drugu osobu.

Škorpion će htjeti shvatiti što imaju za ponuditi u svojoj vezi kako bi bili najbolji partner. Ali ako Škorpion osjeća da je narušena njihova privatnost ili da postoji ikakva lažnost u vezi, nema problema biti sam sebi izvrstan partner.

 

Djevica (23. kolovoza-22. rujna)

Djevice vole biti same jer uživaju u vremenu same! Oni također vole raditi i mogu se smatrati radoholičarima jer su tako odgovorni i organizirani.

Iako Djevice tu i tamo uživaju u društvenom druženju, na kraju dana žele svoje vrijeme za “ja”. Djevicama je ponekad neugodno biti na društvenim okupljanjima na kojima ne poznaju sve.

Možete samo zamisliti koliko im je teško pronaći partnera kada zapravo ne žele izlaziti ili biti ti koji će pokrenuti druženje.

Djevice su svojevrsni usamljenici u svijetu zodijaka jer kada nije u pitanju pronalazak potencijalnih partnera, imaju super visoke standarde. Radije će ostati slobodni nego biti razočarani.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4