3 horoskopska znaka koji će prekinuti TOKSIČNE VEZE i otići od osoba koje ih NE ZASLUŽUJU i NE POŠTUJU tijekom Mjeseca u Lavu od 23. novembra

3 horoskopska znaka koji će prekinuti TOKSIČNE VEZE i otići od osoba koje ih NE ZASLUŽUJU i NE POŠTUJU tijekom Mjeseca u Lavu od 23. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

S Mjesecom u Lavu dolazi ideja samopoštovanja i svega što to podrazumijeva. Kada je ovaj tranzit na našem nebu, ne želimo se loše ponašati prema sebi, a posljednje o čemu možemo podnijeti i razmišljati jest dopustiti da se netko drugi ponaša loše prema nama.

Ovaj tranzit izaziva averziju prema zlostavljanju i toksičnosti. Drugim riječima, osjećat ćemo se prožeti samopouzdanjem, a taj će nam osjećaj pomoći da se oslobodimo svih sredstava koja nas truju svojom toksičnošću.

Lav je znak koji predstavlja ego, au ovom slučaju, to je ‘dobar’ ego – vrsta ega koja nam je potrebna ako želimo preživjeti. A život se uistinu sastoji od preživljavanja, ove ili one vrste.

Mjesec u Lavu nam omogućuje da sebe vidimo kao dostojne, a prije svega vrijedne poštovanja.

Ovo je također vrijeme u kojem se ljudi oslobađaju toksičnih veza jer za njima nema potrebe. Za vrijeme Mjeseca u Lavu otpustit ćemo ljude i okolnosti zbog kojih se osjećamo kao da smo manje nego što stvarno jesmo.

 

3 zodijačka znaka koji prekidaju toksične veze tijekom Mjeseca u Lavu počevši od 23. novembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesec u Lavu pobuđuje sve u vama što je urođeno Lave. To će vam razbistriti glavu i učiniti vas sigurnima u svoj sljedeći potez.

Samopouzdanje je ono što je ovaj tranzit za vas. To se uglavnom odnosi na to koga zadržite u svom životu i za koga ste shvatili da je tu samo da vas koristi ili tretira s manje poštovanja nego što možete tolerirati.

Ne čekate na obožavanu gomilu bezumnih štovatelja! Ne, vi ste potpuno razumni i samo želite ono što svi drugi žele: poštovanje.

Ono što vas čini drugačijim u tom pogledu je to što ste sada spremni napraviti poteze koji će vam osigurati poštovanje, a pritom otpuštate talog koji vas hvata da se valjate u blatu s njima.

Nećete imati više od toga, a Mjesec u Lavu će vas pripremiti da krenete naprijed bez osvrtanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2