3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Merkura u Strijelcu od 24. novembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Merkura u Strijelcu od 24. novembra

23 studenoga, 2021 0 By Admin

Merkur u Strijelcu govori o pobuni i slijeđenju vlastitog srca. Ovo je vrlo ekstreman tranzit, koji pokušava uravnotežiti ideju potpune slobode s potpunom iskrenošću i brzinom.

Merkur u Strijelcu, koji počinje 24. novembra, je tranzit bez besmislica u kojem će osoba skakutati s jedne noge na drugu od uzbuđenja zbog planova koji će se uskoro realizirati.

U ljubavi, ovo je trenutak ‘uradi ili umri’. Ili ćete spasiti svoju vezu ili ćete je baciti na koljena gdje više nikada neće ustati.

Ovaj tranzit Merkura u Strijelcu će uzeti ono što vam je već na umu i podići ga na nove razine, stoga budite spremni stajati na svome i boriti se za ono što želite jer se ova vrsta pročišćavanja događa samo kroz vatru.
Ovo su dani kada shvaćate da nešto mora dati, da tako kažem, iu vašoj vezi, to znači da to morate i ostvariti; ne možete više čekati da se promjena dogodi sama od sebe.

To morate voditi, a s Merkurom u Strijelcu na vašoj strani, ne samo da ćete imati hrabrosti to pokrenuti, već ćete također imati povjerenja da će to uspjeti.

3 zodijačka znaka čiji se ljubavni život dramatično mijenja tijekom Merkura u Strijelcu od 24. studenog 2021.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ako ovdje postoji netko tko može baciti ideju na pamet i izraditi odlučan plan kako bi to tako i ostvarilo, to ste vi, Ovan.

U svom ljubavnom životu naišli ste na zid; nešto ne radi i niste sigurni da želite da se samo ‘završi’.

Možda čak i volite ovu osobu, ali nešto što ona radi, a to su oni – nije u redu, i morate se umiješati i spriječiti da vam ovakvo ponašanje postane navika.

Vaš partner doista ima lošu naviku i ona se počinje prelijevati na vašu stvarnu vezu – što nije dobro.

Prihvatite trzaj energije koji primate od Merkura u Strijelcu i sjednite partnera za ‘razgovor’.

Znali su da dolazi, tako da neće biti previše šokantno, ali nastavite s pritiskom, Ovnovi – morate donijeti pozitivan zaključak o ovom problemu; drži se onoga u što vjeruješ i vjeruj sebi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2