3 znaka koji će se osjećati USAMLJENO i kojima će trebati puno LJUBAVI, PAŽNJE i BLISKOSTI za vrijeme Mjeseca u Raku od 22. novembra

3 znaka koji će se osjećati USAMLJENO i kojima će trebati puno LJUBAVI, PAŽNJE i BLISKOSTI za vrijeme Mjeseca u Raku od 22. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada je Mjesec u Raku, skloni smo željeti ljubav. Žudimo za nježnošću i naklonošću.

Tako stvari stoje kada Rak ima veliki utjecaj, a kada je u pitanju Mjesec u Raku, to je kao dvostruki udar emocionalne potrebe. U redu je, s vremena na vrijeme smijemo biti potrebiti. Još je bolje kada naše potrebe zadovolji netko kome je stalo.

Mjesec je predstavnik našeg unutarnjeg stanja i našeg emocionalnog bića. Rak je horoskopski znak koji predstavlja neke vrlo slične kvalitete. A kada se njih dvoje smjeste zajedno u tranzitu, možemo se osjećati pretjerano osjetljivo, čak i plačljivo.

Možemo se zateći kako prolijevamo suze radosnice ili plačemo zbog tuđe boli, jer će naša razina empatije rasti tijekom ovog tranzita.

I htjet ćemo biti držani, zagrljeni, voljeni kada je Mjesec u određenom znaku. Nije zato što smo očajni ili tražimo previše. To je zato što smo ljudi i s vremena na vrijeme ne želimo biti heroji.

Želimo biti spašeni, pošteđeni, da se osjećamo sigurnima. Mjesec u Raku je upravo ona vrsta tranzita koja nam donosi potrebu da budemo voljeni i shvaćeni.

3 horoskopska znaka kojima će trebati puno ljubavi i pažnje za vrijeme Mjeseca u Raku od 22. novembra

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Postoje trenuci kada vam može postati hladno. Činite to da biste se samozaštitili, dok sebe uvjeravate da vam nitko ne treba i da je ovaj svijet sasvim u redu, a da ne morate imati ‘onog posebnog’ da bi sve bilo u redu.

Nećete se moći ovako osjećati tijekom Mjeseca u Raku, Biku. Zapravo ćete se osvrnuti kada je u pitanju potreba za samoćom, bit ćete apsolutno gladni ljubavi tijekom tog vremena.

Ova glad je ono što vi zapravo jeste, a istina će se otkriti. Ne želite biti sami ili hladni, koliko god se trudili ispasti povučeni i superiorni.

Želite ljubav, i želite toplinu koja dolazi s njom tijekom Mjeseca u Raku od 22. studenog 2021.

Ako ste trenutno u partnerstvu, tada ćete se obratiti toj osobi za onoliko koliko vam ona može dati, a ona će vam rado udovoljiti. Ako ste slobodni, imate puno prijatelja koji samo čekaju da vam pokažu koliko vas vole. Vjerujte u to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2