3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa BIVŠIM PARTNEROM tijekom Mjesečevog Sekstila Urana od 23. novembra

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa BIVŠIM PARTNEROM tijekom Mjesečevog Sekstila Urana od 23. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Ono što ovom Mjesečevom Sekstile Uranovom tranzitu daje njegovu pozitivnu i uzdižuću kvalitetu je to što ima tendenciju stimulirati nadu. A kao što svi znamo, nada nas održava živima i uspješnima.

Ovo su dani kada uzimamo u obzir sve ljude u našim životima koje volimo, uključujući ljude s kojima možda više nismo u kontaktu. Zanimljivo kako se to događa… Mi još uvijek volimo ljude koji više nisu u našim životima, zbog brojnih okolnosti, uključujući raskid.

Kada se pomirimo s nekim s kim smo prekinuli, to ne znači nužno da ćemo se s njim ponovno spojiti, iako to ne isključuje ni tu mogućnost.

Pomirenje je nešto što možete očekivati ​​kada Mjesec Sekstile Uran prolazi kroz naše nebo. Često to znači da pronalazimo završetak u vezi koja je prošla. Ili da konačno možemo riješiti stvari na takav način da možemo nastaviti, u miru.

Mjesec Sekstile Uran nam omogućuje da vidimo prošlost naših vlastitih ograničenja. Stoga možemo dopustiti mišljenje ili ideje nekoga koga obično ne želimo slušati, kao u onim idejama koje dolaze od nekoga s kim smo se posvađali. Mjesec Sekstile Uran može ponovno spojiti ljude. Makar samo da izgladi posljednje detalje prije nego što krene dalje u život, odvojeno.

3 horoskopska znaka koji će se pomiriti s bivšim tijekom mjesečevog sekstila Urana od 23. novembra 2021.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što vašu okolnost čini jedinstvenom je to što dijelite život s nekim s kim se više ne vidite. Što se time misli je da postoji nešto važno što vi i druga osoba dijelite zajedno. To bi moglo biti dijete ili djeca, a vaš odnos s tom osobom mora biti miran kako bi stvari tekle glatko.

Vi i ova osoba odgovorni ste za nešto što ste započeli, djecu ili posao. I morate pronaći način da se složite kako bi vaša djeca ili posao mogli pravilno procvjetati.

Oboje ste predani zajedničkom interesu, a Mjesec Sekstile Uran vam može donijeti priliku za diplomaciju koja vam je jako potrebna. Budite pažljivi prema horoskopskim znakovima oko sebe. Možete se pomiriti s tom osobom, živjeti svoj život u miru i zadržati taj mir ako se potrudite. Ovo je dobar savjet.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2