3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA do te mjere da će biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom sezone Strijelca od 22. novembra

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA do te mjere da će biti SRETNIJI NEGO IKAD tijekom sezone Strijelca od 22. novembra

22 studenoga, 2021 0 By Admin

Prvi dan tranzita je uvijek najstjenovitiji… A dok Sunce putuje kroz zodijak Strijelca, sve dok ne prijeđemo kritične stupnjeve, stvari ostaju intenzivne.

Ali upravo taj intenzitet otvara vrata novim stvarima, a promjena je ono što donosi sreću ljubavi za tri sretna horoskopska znaka – odgođena, ali ne bez razloga.

Strijelac je jedan od onih znakova koji sa sobom nosi osjećaj olakšanja. A to je pozitivno za tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom sezone Strijelaca 2021. koja počinje 22. studenog 2021. godine.

Sa Strijelcem dolazi iskrenost, vizija, kreativnost – natjecanje. Želimo biti najbolji tijekom ove sezone i skloni smo činiti ono što je ispravno kada su u pitanju naši ljubavni životi.

Nečiji se ljubavni život može i poboljšat će tijekom tog vremena. Više nismo u Škorpionu, pa su utakmice službeno gotove.

Sada je vrijeme da postanete stvarni sa svojim partnerom. Vrijeme je za “voli me ili me ostavi na miru”. Ova sezona nam omogućuje da se suočimo s onim što jesmo, bez obzira što smo znali o sebi u prošlosti.

Ovo je vrijeme kada se družimo s onim što jesmo, a ako nas ‘oni’ ne mogu uzeti ‘kakvi jesmo’… Onda me ostavi i idi svojim putem.

Ova sezona nam pomaže da ostanemo samostalni i sposobni, a kada pokažemo svijetu da nismo POTREBNI, nekako privučemo sebi sve što želimo.

Većina znakova prolazi vrlo dobro tijekom sezone Strijelca, jer ovdje ima mnogo više pozitivnih nego negativnih.

Nečiji ljubavni život se poboljšava iz jednog jednostavnog razloga… Skloni smo voljeti sebe najviše tijekom tog vremena jer Strijelac otkriva našu sposobnost da sebe vidimo kao blistave i vrijedne. Ako volimo sebe, privlačimo ljubav koja je vrijedna.

3 zodijačka znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom sezone Strijelca počevši od 22. studenog 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Zbog natjecateljske prirode sezone Strijelca, htjet ćete biti najbolji u onome što radite, a to znači biti bolja osoba za onoga koga volite.

Više ih ne želite srušiti svojim raspoloženjem ili nesigurnošću i konačno možete vidjeti kako ste igrali aktivnu ulogu u tome kako se odnos odvija.

Sada morate donijeti svoju najbolju igru, a to vam se odjednom čini vrlo izvedivim u vašim očima. Tijekom protekle godine vi i vaš partner prošli ste kroz mnoge uspone i padove i shvatili ste ulogu koju ste odigrali u tome što ste to učinili pozitivnim ili negativnim. A vaša je namjera sada potpuno otpustiti negativno.

Ako je postojao da bi vas naučio što vam vrijedi, onda nije bio bezvrijedan, ali sigurno nije nešto što želite u blizini. Ovdje ste da podijelite svoj život sa svojim partnerom; prihvatio si to s radošću u srcu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2