3 znaka zodijaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI PUNO BOLJI i SRETNIJI  tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom od 22.Novembra

3 znaka zodijaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT POSTATI PUNO BOLJI i SRETNIJI  tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom od 22.Novembra

21 studenoga, 2021 0 By Admin

Jedan od razloga zašto tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava od 22. novembra 2021. je taj što bismo mogli imati sreće kada je ljubav u pitanju. Naši ljubavni životi je zato što Sunčeva konjunkcija Merkur ima način da fino ugodi naše razumijevanje toga za koje imamo.

Drugim riječima, ako smo ikada razmišljali o tome da bolje upoznamo naše ljubavne interese, ovo je pravo vrijeme za to. Kada je ljubav u pitanju, sreća je na našoj strani, posebno za tri horoskopska znaka.

Sunce u konjunkciji Merkur radi s našim umovima. Osjećat ćemo se sposobnim ići dalje i vjerovati svojim instinktima kada je u pitanju nekoga tko je to.

Ostali znakovi zodijaka su složeni. Oni nisu samo odraz nas samih, a tijekom ovog tranzita vidjet ćemo njihove razlike sa strahopoštovanjem. Ono što izgleda drugačije izgledat će kao znatiželjno, nešto o čemu želimo znati više. A kad je riječ o ljudima koje volimo, samo stoji da ćemo željeti slušati njihove riječi i učiti od njih.

Kada ljudi znaju da ih se sluša, žele biti najbolji. A između pokazanog interesa i ego-plamsa koji se događa kada znamo da nas slušaju, skloni smo upasti u dobro raspoloženje. I prije nego što shvatimo, svi su dobro raspoloženi, i tako, prijatelji moji, počinje sreća.

3 znaka zodijaka čija se ljubavna sreća poboljšava tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom od 22. studenog 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Možda ste na dnu svih svojih problema i rješenja kada je u pitanju vaš ljubavni život, Ovne. To znači da, iako počinjete s problemima i previše ste nametljivi. Također ste dovoljno pametni da prepoznate kada vam se stavljaju na raspolaganje prilike za mir i romantiku, a sada, tijekom konjunkcije Sunca s Merkurom, takva će se prilika ukazati.

Ako imate nešto što želite poručiti svojoj osobi — partneru i budućem ljubavniku, onda je sada pravo vrijeme, jer su posebno otvoreni za vaše prijedloge i naći će pozitivnost u vašim riječima.

Ako želite da se ovaj odnos pomakne naprijed, onda morate odmah poduzeti akciju, a Sunčana konjunkcija Merkur stvara prostor za vas gdje možete pristupiti svojoj osobi s novim idejama i nacrtom za budućnost.

Prihvatit će vaše ideje jer vam vjeruju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2