OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 22. do 28. Novembra! – Vrijeme je da se osjećaju sretno, zadovoljno i ispunjeno!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 22. do 28. Novembra! – Vrijeme je da se osjećaju sretno, zadovoljno i ispunjeno!

21 studenoga, 2021 0 By Admin

Ovaj će tjedan za neke horoskopske znakove biti prekrasan. Za druge možda i ne toliko, no čak i teška vremena pretvaraju se u nešto pozitivno.

Kao što svi znamo i vjerojatno se možemo složiti — obiteljska okupljanja nisu uvijek topla i nejasna stvar kakvu bismo željeli da budu, iako zasigurno mogu biti predivna.

Ponekad je obitelj sve što je potrebno da bi bio sretan, a mnogi vjeruju da ako imaš svoju obitelj, imaš sve.

Mnogi od nas dobivaju slobodno od posla, a to je samo po sebi dobrodošlo olakšanje.

Tjedan počinjemo s Mjesecom u Raku, što ima smisla, jer se veliki dio Rakova utjecaja vrti oko doma i obitelji.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan od 22. do 28. novembra 2021.:

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Volite da vas doživljavaju kao nekoga tko se ne buni oko praznika. Vaš hladan i samouvjeren stav samo je paravan za potpuni i totalni sentimentalni mushball kakav vi zapravo jeste.

Ovaj će vam tjedan biti apsolutno divan dok planirate, pripremate, kuhate i okupljate prijatelje i obitelj za svojim stolom kako biste podijelili gozbu ljubavi i druženja.

Ovdje nema ničeg lažnog. Radite s Mjesecom u Raku, i premda će se u opoziciji s Mjesecom Saturn možda potruditi da budete strpljivi. Provest ćete ovaj tjedan kao mala sretna školjka.

Također ste svjesni u što se upuštate. Situacija s obitelji i prijateljima može završiti u svađi, ali sigurno nećete biti dio toga. Upozoren je naoružan, a vi ćete izbjegavati one u obitelji koji stvaraju nevolje. Vaš stav je jedan od: “Smiješite se i mašite, dečki. Smiješite se i mašite.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2