3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA i ODNOSI RASPASTI tijekom Merkurovog Kvadrata Jupitera od 20. novembra!

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA i ODNOSI RASPASTI tijekom Merkurovog Kvadrata Jupitera od 20. novembra!

19 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Merkura u kvadratu s Jupiterom počevši od 20. novembra 2021. godine, osjetit će to da dolazi.

Merkur kvadrat Jupiter znači jednu stvar za odnose… Priliku da izrazite mišljenje i podijelite smislenu komunikaciju.

Ovo su neustrašivi dani i kada imamo nešto na umu što treba reći naglas. Tada će se to dogoditi. Kako kažu: “Sada je ili nikad”.

Iako ovaj tranzit ne znači automatski da će se par raspasti, to znači da će se za određena partnerstva govoriti stvari koje se neće moći ‘nečuti’.

Drugim riječima, Merkurov kvadrat Jupiter će oživjeti naše razgovore do točke u kojoj bismo vrlo lako mogli uništiti vlastiti odnos jer smo malo previše otvorili omotnicu.

Ono što postane otkriveno tijekom tog vremena ne može postati skriveno. A to je ono s čime će se mnogi ljudi morati nositi.

Drugi aspekt koji dolazi uz ovaj tranzit je lijenost, koja je veliki igrač u razaranju svake veze.

Za određene horoskopske znakove ovakva lijenost mogla bi biti početak kraja. Između izrečenih grubih riječi i nedostatka inicijative da se reagira sa zanimanjem… To bi moglo značiti da se veza raspada.

3 znaka zodijaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Merkurovog trga Jupitera od 20. novembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ono s čime ćete možda na kraju patiti ovdje, Blizanci je spoznaja da se nije dogodilo ono što ste očekivali. A ta vrsta razočaranja je upravo ono što bi moglo dovesti do nove depresije.

Ako se doista osjećate u nedostatku, posljednja stvar koja vam je potrebna je nedostatak podrške vašeg partnera. A zbog Merkurovog kvadrata Jupiterove marke lijenosti, vaš će partner samo ‘pozvati’ njihovu reakciju na vaše potrebe.

To će vas naljutiti i natjerati vas da se obrušite na njih, donoseći mnoge probleme kojih ste se dugo držali. Uzrujani ste na svog partnera, a činjenica da vam sada, u vrijeme kad vam je to potrebno, ne pristaje, po vašem mišljenju je jednostavno užasna.

Vaše mišljenje može poprimiti oblik raskida, jer, iskreno, ne možete uzeti više od jedne minute ove ‘lažne podrške’.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2