Tri horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Vertexta u Lavu od 20 novembra

Tri horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Vertexta u Lavu od 20 novembra

19 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će pronaći  izgubljenu ljubav tijekom Vertexta u Lavu od 20 novembra osjetit će energiju romantike s intenzitetom.

S ovim tranzitom kao glavnim izvorom kozmičkog utjecaja, počevši od 20. studenoga, svi ćemo se koncentrirati na ono što nam je najvažnije.

Biti ćemo pometeni u razmišljanju da se trebamo brinuti o sebi i staviti se na prvo mjesto, ne na sebičan način, već na način samoodržanja i samoljublja.

Proći ćemo kroz ugodne uspomene, ali i dati vremena razmišljanjima o ljudima iz naše prošlosti.

Izgubljene ljubavi će se ponovno pojaviti kao da ih je samo naša pozitivna energija vratila u vidjelo. I iskreno, upravo to ćemo i raditi.

Utjecaj je sav pozitivan; usmjerava nas u pravom smjeru, a ponekad taj smjer vodi u prošlost.

Za neke znakove, to može dovesti do ponovnog okupljanja s prošlom ljubavi, ili čak prijateljem s kojim smo podijelili nešto nezaboravno – nešto previše posebno da bismo ga zanemarili.

Taj prijatelj, ili ljubavnik, može se vratiti u vidokrugu tijekom ovog tranzita. Osjećat će se kao da smo nadareni, a ovaj dar će u nama probuditi duboke osjećaje zahvalnosti.

3 horoskopska znaka koji pronalaze izgubljenu ljubav tijekom vrha u Lavu, počevši od 20. studenog 2021.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Jedina stvar koja je ikada stajala između vas i nekoga koga biste smatrali ‘izgubljenom ljubavlju’ je vaš ponos i vaš ego. Jednostavno niste htjeli popustiti, a čini se da ste cijelo vrijeme bili u pravu u nečemu… Nečemu što nikada niste htjeli priznati.

Pa, prošlo je dovoljno vremena, a sada radite s Vertexom u Lavu, koji vas želi izbaciti iz vaše tirade ponosa i dati vam priliku da oživite nešto što je bilo stvarno posebno – prije nego što je završilo tako što ste inzistirali da imam pravo.

Ova tvoja izgubljena ljubav nikad te nije prestala voljeti, samo su sebi očistili put da te ne bi smetali.

Dao si im takav dojam, Ovne: da ti je sama njihova prisutnost išla na živce i tako su otišli. Ta će se osoba uskoro vratiti u vaš život. Jeste li spremni za ovo ili vam je ponos još uvijek na putu?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2