3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI i VEZA RASPASTI tijekom Venere na trgu Plutona od 20. novembra.

3 horoskopska znaka čiji će se ODNOSI i VEZA RASPASTI tijekom Venere na trgu Plutona od 20. novembra.

19 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Venere u kvadratu Plutona od 20. novembra 2021. Smatrat će da je ovo najgori u mjesecu.

Ovo je sezona kada se parovi sukobljavaju, emocionalno, uglavnom zato što ovaj tranzit čini očitom jednu stvar oko koje se parovi uvijek svađaju: novac.

Nitko ne želi misliti da bi ih mogli skinuti zbog svađe oko novca. Ali kad parovi naiđu na probleme s novcem, riskiraju da budu pretjerano emocionalni i pod stresom.

Taj stres je ono s čim se igra Pluton na Venerinom kvadratu. Stoga pripazite na probleme s novcem koji otvaraju vrata drugim problemima u vezi.

Počevši od 20. studenoga bit ćemo stavljeni na tu kušnju. Neki od nas će se htjeti izdići iznad, biti pošteni, izabrati diplomaciju i razgovor, dok će drugi htjeti varati, krasti, gasiti svoje partnere i braniti svoje mišljenje.

Ovo su dobra stara vremena; što budućnost donosi ovisi o tome kako ćemo proći kroz Vener Square Pluton.

3 znaka zodijaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Venere na trgu Plutona od 20. novembra

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Kao što je već spomenuto, postoji ‘brbljavi nered’ i ‘mračni ratnik’.

To su opcije kako se ponašate tijekom svađe da dođete s partnerom. Ti, moj prijatelju Ovan, ponašat ćeš se kao obje opcije.

Vaš vas partner predobro poznaje i shvaćaju da je u vašem slučaju ‘brbljasti nered’ kratkotrajno stanje koje će se u svakom trenutku brzo pretvoriti u ‘mračnog ratnika’.

Više ne igrate iz zabave – idete na ubijanje. Samo po principu, nećete odustati dok se ovaj odnos ne uništi; samo vam je ideja ‘izbacivanja ovoga’ urnebesno smiješna, i ne, o ne, nećete odustati.

Sami ćete prekinuti ovu vezu zbog ponosa, zbog svoje nesposobnosti da vidite razum i zato što doživljavate kompromis kao neuspjeh, a ništa od toga nećete imati u svom životu.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vener kvadrat Pluton donosi nešto u fokus, nešto s čime se vi i vaš partner nikada ne želite suočiti, a to je dugovječnost vaše veze.

Na nekoj razini, oboje znate da to neće potrajati, ali ipak se priključite, držeći se svojih ogorčenosti i osobnih prosudbi.

Osjećate da je vaša dužnost da ostanete na putu i pokušate da stvari funkcioniraju, a čini se da vaš partner čini isto. Ono što postaje očito jest da vam je oboje dosadno jedno drugome na smrt i da to počinje gubiti vezu.

Dosada je posljednje što možete tolerirati. Vi ste ipak Bik i volite svoju zabavu i uzbuđenje, a veza u kojoj se trenutno nalazite počinje dosezati dno. Venerin kvadrat Pluton je možda samo posljednja kap koja je prelila čašu u pokušaju da se to drži na okupu.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vrijeme je da zaigrate Igru okrivljavanja, tijekom Venerinog trga Plutona, gdje vi i vaš partner okrivljujete jedno drugo za sve stvari koje negativno utječu na odnos.

Počinje novcem, a ironično, završava s novcem kao glavnim pitanjem. Ne zarađuju dovoljno niti rade dovoljno, a vi se osjećate kao da ste nosili cijeli teret.

Teret zarađivanja novca počeo je izjedati dobre stvari, a čini se da ono za što ste mislili da će spasiti dan. LJUBAV – ne ulazi u svoj posao.

To je pravo otkriće. Gdje je ljubav? Možda je stvarno više nema, a ono što ste shvatili kao ljubav zapravo je samo strah od same. Bam, to je grubo.

Tijekom Venerinog trga Plutona, okrivljavat ćete i optuživati ​​jedni druge za sve za što ste sami krivi, a onda će se veza rastopiti. Nema iznenađenja.