3 horoskopska znaka koji će U LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Venere u Trigonu Urana od 18. novembra

3 horoskopska znaka koji će U LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD tijekom Venere u Trigonu Urana od 18. novembra

17 studenoga, 2021 0 By Admin

18. – 20. novembra 2021. Venera Trigon Uran. S njom dolazi i nalet moći koji nas može ili natjerati ili slomiti, a za tri horoskopska znaka čija sreća u ljubavi popravlja to je važno.

Ovo su dani kada prioriteti zahtijevaju da budu imenovani, a kada je u pitanju brak, mnogi će parovi doći na raskrižje. Ponovno je vrijeme za ‘make or break’, zahvaljujući Veneri Trigon Uran. Ono što je dobra vijest je da će za neke znakove tijekom ovog tranzita vidjeti veliku sreću u ljubavi.

Ako ste se pitali o partnerovoj predanosti partnerstvu, onda je vrijeme da postavite važna pitanja.

Mnogi parovi se osjećaju ugodno u svojim situacijama dok gaje duboke ogorčenosti koje se nikada ne govore naglas. Škorpion ne želi imati ništa s takvom vrstom potiskivanja, a možete očekivati ​​da će Venera Trigon Uran iznijeti na svjetlo dana svakakva pitanja i ultimatume.

Venera Trigon Uran izaziva strast, a ovisno o tome gdje se nalazite u vašoj vezi, ta bi se strast mogla pretvoriti u bijes ako se ne smanji.

Ovo je vrijeme da iskoristite svoj sretni tranzit. Ovo je vrijeme da shvatite možete li vi i vaš partner raditi zajedno kako biste ovu stvar učinili dobrom ili da je ostavite u prašini.

3 horoskopska znaka čija se sreća u ljubavi poboljšava tijekom Venere u trigonu Urana od 18. novembra 2021.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Nisi ušao u ovu vezu samo zato da bi jednog dana mogao ustati i otići. Ne, to jednostavno niste vi, a svakako se nadate da ni to nije dio onoga što čini vašeg partnera.

Oboje ste u tome da biste je osvojili, a ako to znači da morate jedno drugom postavljati teška pitanja — pa, onda to tako mora biti. Venera Trigon Uran može iznijeti ono najbolje u vezi. A vi i vaš partner slučajno idete na ovaj tranzit raširenih ruku i spremnosti da pokušate.

Svađate li se vi i vaš partner puno jedno drugom? Da, znate, i to vas oboje tjera da se pitate zašto ste još uvijek zajedno. Uostalom, većinu vremena na neki način izluđujete jedno drugo… Ali to zapravo nije sve što vas zanima, zar ne? Ovdje ima toliko dobrote, toliko neiskorištenog potencijala da bi se isplatilo da se oboje potrudite i spasite brak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2