3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI TOKSIČNE VEZE i OTIĆI od OSOBA koje ih NE ZASLUŽUJU tijekom Sunčevog Plutona od 18. novembra

3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI TOKSIČNE VEZE i OTIĆI od OSOBA koje ih NE ZASLUŽUJU tijekom Sunčevog Plutona od 18. novembra

17 studenoga, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji prekinu toksične veze tijekom Sunčevog Plutona od 18. novembra 2021. doći će do točke prijeloma u kojoj više ne mogu izdržati.

Ako postoji nešto što ne mogu podnijeti, to je ideja da ostanu u vezi koja se, čini se, pretvara u čisti nepatvoreni otrov.

Ovo bi moglo biti romantično ili obiteljsko, u vašem srcu neće ostati mjesta za ljude koji su otrovni.

Konačno ste došli na ono mjesto u svom životu gdje više cijenite svoj život nego nekoga kome nije stalo do vas.

Ako želimo voljeti sebe, što je najviše stanje koje ljudsko biće može postići, onda ne smijemo dopustiti nisku energiju toksičnosti u vezi.

Život je kratak. Zašto bismo, zaboga, trebali udovoljavati onima koji nas samo žele poniziti?

Zbog toga se ove toksične veze moraju završiti, a astrologija od 18. novembra 2021. podržava prekid veza s pojedincima koji samo ometaju najbolje stvari u životu.

Pluton je transformacija. To znači veliku promjenu, a ne obrušavanje i habanje, i prelaženje točaka do beskonačnosti. PROMJENA je ono što dolazi ovog dana i ako ste jedan od znakova koji trebaju takvu vrstu osobnog preokreta — tu je. Bez sigurnosnih pojaseva, bez splavi za spašavanje, bez mreže. Učiniš promjenu ili padneš.

3 horoskopska znaka koji prekidaju toksične veze tijekom Sunčevog Plutona od 17. studenog 2021.

Leo (23. srpnja – 22. kolovoza)

Osjećate se dobro već neko vrijeme, a to je zbog činjenice da ste tijekom proteklih nekoliko tjedana shvatili da ako ikada želite biti sretni, morate se riješiti onoga što vas čini nesretna. U tvom slučaju, Lave, radi se o obitelji.

U vašoj obitelji postoji netko tko vas ne samo ne poštuje, već se i trudi da vam zagorča život.

Izvuku se jer ‘oni su obitelj’ i iz nekog razloga, u vašoj obitelji, to je OK. Imali ste dojam da ako vas obitelj zlostavlja, to je samo obitelj – ništa strašno.

A onda, wow! Odjednom te pogodi; ne trebate dopustiti da član obitelji gazi vaš život s takvim nepoštovanjem! Zašto, dovraga, prihvaćaš ovo, i to tako dugo? Samoljublje dolazi da spasi dan. Sunčev Pluton vam omogućuje da jasno vidite, a ono što ćete vidjeti je da morate prekinuti vrlo toksičnu vezu – iz blizine.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2