OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 15. do 21. Novembra- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE, a SNOVI OSTVARE!

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE u idućoj sedmici od 15. do 21. Novembra- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE, a SNOVI OSTVARE!

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Koja su tri horoskopska znaka koja će imati sjajan tjedan od ponedjeljka, 15. novembra do nedjelje, 21. novembra 2021.?

Tjedan počinjemo s Mjesecom u Ovnu, Suncem u kvadratu Jupitera, Mjesečevim sekstilnim Saturnom i Mjesečevim kvadratom Venerom. Već zvuči obećavajuće i možda … zabavno.

Trebat će nam snage za ovaj tjedan, ali za neke horoskopske znakove ova vrsta izazova je ono što je zabava.

Do kraja tjedna imamo puni Mjesec u znaku Bika i Veneru u trigonu Uran. Ako ste hrabri, možda ćete pronaći ljubav, ali trebat će hrabrosti i živaca da se to dogodi.

Astrološki tranziti tjedna mogu nam uspjeti ako smo otvoreni za ovu vrstu utjecaja.

Neće svi skakati od sreće, a do trenutka kada Puni Mjesec prođe i prođe kroz Blizanci 19. novembra, trebali bismo biti spremni za flert, komunikaciju i zavođenje kroz sve.

Ako smo se osjećali ukočeni ili tupi, ovo je tjedan kada ponovno počinjemo otvarati oči. Ovo je sjajan tjedan za obrazovanje, usavršavanje novih vještina i početak novih hobija.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan, 15. – 21. novembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Konačno, dar gabljenja se vratio, a vi ćete ga u potpunosti svladati. Što god vas je spriječilo da se možete izraziti, uskoro će biti podignuto dok Pun Mjesec prolazi kroz Blizance, oslobađajući vaš um i vašu sposobnost dobre komunikacije.

Ovo se može odigrati kao kreativnost. Sada možete slobodno krenuti naprijed sa svojim ludim idejama i nevjerojatnim planovima za budućnost.

Iskoristite tu energiju Venere Trine Urana za razvoj novih prijateljstava, a ako ste za to, obratite se onima koje možda ignorirate.

Sada imate hrabrosti i možete učiniti stvari koje ste oklijevali učiniti posljednjih godina. Kao da vam nešto samo klikne, Blizanci, i sada ste hrabri i moćni.

Nema toga što ne možete učiniti jer vjerujete u sebe, a to je ozbiljan iskorak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2