3 horoskopska znaka koji će SAZNATI da ih je PARTNER PREVARIO tijekom Mjeseca u Ribama od 14. – 17. novembra

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada doživimo utjecaj punog Mjeseca u Ribama, osjećamo se emocionalno iscrpljeno i iznimno osjetljivo. Sve ima potencijal za visoku dramatiku, a ako to nije dovoljno, idemo ga tražiti.

Postoji izraz koji glasi: “Ako tražite znanje, budite spremni pronaći ga.” To u osnovi implicira da, ako tražimo nevolje, trebamo znati da je nevolja ono što ćemo dobiti. Uđite: problemi u vezi najzabrinjavajuće vrste.

Vaš partner je bio nelojalan. Ne znate to sa sigurnošću, ali sumnjate da se ovo varanje možda događa.

Ako ga pitate, znate da će lagati. Na kraju krajeva, tko se žali za ovakve stvari? Neki bi ljudi radije varali, držali to u tajnosti, prošli aferu i vratili se kući nesuđenom partneru koji je sretno nesvjestan.
S druge strane, postoje oni koji zahtijevaju konačnu transparentnost; sve istine moraju biti objavljene, a laži nisu dopuštene.

Svoj odnos označavamo kao ‘monogamnu’ i nećemo prihvatiti ništa što je u suprotnosti s ovim statusom. I znate što se događa kada stvaramo ideale, zar ne? Možemo ih vidjeti kako se ruše, jer su ideali iluzorne stvari koje se rijetko mogu održati u stvarnom svijetu.

3 horoskopska znaka koji će saznati da ih je partner prevario tijekom Mjeseca u Ribama 14. – 17. novembra:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Varali ste i sada je vaš red da budete prevareni. Sviđa li ti se? Ne, ti to prezireš. Upravo ste saznali da je vaš partner bio u krevetu s drugom osobom. Mjesec u Ribama tu ne pomaže, jer se osjećate smanjeno, paranoično i povrijeđeno izvan svojih najluđih snova.

Mjesec u Ribama to nije omogućio već se događalo, ali tranzit vas je učinio dovoljno osjetljivim da to shvatite i istražite ima li istine u tome. A ono što otkrijete nije ono što ste željeli vidjeti da vas vaša osoba vara, upravo sada, a to je u vašoj knjizi totalni prekid posla.

Smiješna stvar je – to je također kršenje dogovora u njihovoj knjizi, što ih u konačnici čini licemjernima. Sada morate smisliti što učiniti s tim. Neka prođe tranzit, koji se događa tijekom 13. – 16. studenog, prije nego što smislite realan plan akcije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2