NAJVJERNIJI horoskopski znakovi prema astrologiji od najviše do najmanje! – rangiranih svih 12 znakova,

NAJVJERNIJI horoskopski znakovi prema astrologiji od najviše do najmanje! – rangiranih svih 12 znakova,

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Prečesto se fokusiramo na varalice. Tražimo znakove da su nevjerni, ali može biti opasno za vezu tražiti negativnosti tamo gdje ih možda i nema.

Varanje može biti poput ovisnosti po tome što neki ljudi više varaju, to više žele i mogu postati bolji u ignoriranju vašeg moralnog kompasa.

Je li vaš partner otvoren? Osjećate li da je iskren prema vama? Ako nemate osjećaj da on stvari skriva od vas, vjerojatno nije. Ako je netko otvoren oko jedne stvari, vjerojatno je otvoren za većinu stvari u svom životu.
Na kraju, morate vjerovati svojoj utrobi. Samo zato što nema crvenih zastavica, to ne znači da vam nedostaju, to samo znači da ih nema za vidjeti.

Tko su najvjerniji horoskopski znakovi u astrologiji?

1. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Sve dok su Rakovi emocionalne potrebe zadovoljene i dok se osjećaju sigurno u svojoj vezi, oni su vjerni.

Rakovi su sve u tome da pronađu svoju srodnu dušu i puste korijene. Ne petljaju se kad su u pitanju odnosi. Sve dok se osjećaju da ih partner cijeni, ne bi ni razmišljali o tome da zalutaju.

 

 

2. Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Može proći neko vrijeme da Škorpion spusti gard i dopusti nekome da mu se približi, ali nakon što uspostave snažnu vezu, iznimno su vjerni.

Međutim, ako je njihovo povjerenje narušeno, tada stvari mogu postati neuredne. Škorpioni nisu iznad osvete i imaju cijeli arsenal u kojem to mogu izvesti.

Oni su vjerni točno kao i njihov partner i ni minute više. Ne pristaje im biti nečija packalica, pa im je potrebna osveta kako bi povratili samopoštovanje.

 

 

3. Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Jarci vrlo ozbiljno shvaćaju obveze i jedan su od najvjernijih horoskopskih znakova.

Ako su u jakoj vezi, vjerojatno su već počeli razmišljati o budućnosti i neće htjeti učiniti ništa da je ugroze.

Ako nisu sretni u vezi, najvjerojatnije će je prekinuti radije nego prevariti partnera. Ako veza ima problema, spremni su poraditi na tome.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2