3 znaka koji NAPUŠTAJU PARTNERA i TOKSIČNU VEZU tijekom Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu počevši od14. novembra

3 znaka koji NAPUŠTAJU PARTNERA i TOKSIČNU VEZU tijekom Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu počevši od14. novembra

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Budući da ova posebna linija tranzita, Mars u spoju s Merkurom u Škorpionu, otkriva našu obrambenu stranu.

Možda se zateknemo kako radimo upravo to: branimo svoje živote od sile koju više ne možemo tolerirati. Iako je ovo možda vrijeme izdaje i prijevare, ovo je također vrijeme za odlazak od onoga što smatramo otrovnim. Pogotovo kada se taj otrov nađe u našoj ‘romantičnoj’ vezi.

Kada je romansa više nego nestala, a ono što je preostalo je osjećaj da vas je bračni partner živog progutao i njihovo toksično ponašanje, vrijeme je za odlazak.

Nije uvijek lako otići, ali kada se opcije pokažu kao beznadne, ponekad se moramo odlučiti za spašavanje. Ovaj tranzit u nama donosi potrebu da se zaštitimo i izbor želimo li se ili ne želimo držati opasnosti ili je napustiti zauvijek.

Mars u konjunkciji Merkur u Škorpionu samo je tranzit koji može promijeniti naše živote. Ako ste u toksičnoj vezi i znate da ona ne ide nikamo nego dolje, neka vam ova tranzitna energija pomogne da napravite svoj prvi korak prema slobodi.

3 znaka zodijaka koji napuštaju toksičnu vezu za vrijeme Marsa u konjunkciji Merkur u Škorpionu 14. studenog 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Teško vam je priznati poraz, ali vam je teže ostati u poraženoj situaciji, a vaša veza može biti samo najveći poraz u vašem životu. Mars u konjunkciji Merkur u Škorpionu ubrzava vašu intuiciju i pobuđuje emocije koje ste možda pokušali iznenaditi.

Ove unutarnje misli su prepoznavanja; znate da vaš partner više nije osoba za vas, i ne samo to, on propada kao osoba, pretvarajući se u nešto u što se niste zaljubili, tako davno.

Više niti ne poznajete osobu s kojom ste povezani, jer se pretvorila u nešto otrovno. One zagađuju odnos. Ovo je toksična veza koja zahtijeva da poduzmete akciju. Savjetujemo vam da odete što je prije moguće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2